AntunTun
Veoma poznat
- Poruka
- 10.858
Dajte neki recept za lagan sos za testeninchine, a da nije beshamel...moooolim vas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj je odličan. Kad ga ima uvijek njega kupim. Volim i crveni, taj bijeli najmanje, on mi je samo za kuvanje dobar.Pekla sam krompir u đuvečetu, i odgore poređala slaninu.
Nego, prvi put u životu kupujem krompir. Uvek imam u svojoj bašti, ali ove godine mu nešto nije prijalo, i nije rodio.
Kupila sam na više mesta i kada se oguli, nije beo, nego žut.Nisam se do sada sretala sa takvim krompirom. Kakav krompir vi kupujete?
Ovaj je crveni. Crven spolja, a žut unutra. Mi uvek sejemo crveni krompir, ali kada se oljušti bude beo.Taj je odličan. Kad ga ima uvijek njega kupim. Volim i crveni, taj bijeli najmanje, on mi je samo za kuvanje dobar.
Najbolji meni.Ovaj je crveni. Crven spolja, a žut unutra. Mi uvek sejemo crveni krompir, ali kada se oljušti bude beo.
Beli krompir smo sejali godinama, i on mi je super za pire krompir.
Uzmi nekoliko krompira iz paprika i malo ih izgnječi, bude bolja čorba ta. Izvadiš za malenog pa dodaš začine za vasNe znam sta se desava ali vec neko vrijeme nisam u stanju da napravim jestiv rucak.
Juce smo corbu bacili. Prije par dana jela paprikas najobicniji u kantini i bas mi se jeo opet. Sta moze pogresno da se uradi. Dobila sam neku raslojenu corbicu.
Otkad kuvam malom manje zacunjena jednostavna jela, kao da ne znam da spremim nista za odrasle.
to i moj pokojni deda Milisav mnogo voleo da jededanas cureci terijaki, przena riza s graskom i shitakama, grilovana balancane i tikvice, avokado s limunom, zelena salata
Kakav divan rucakДочепах се и ја слане воде. И 'ране![]()
Tako je, bez ulja.Pogledajte prilog 1206191
Kupih ove tortilje, ne znam kako se spremaju?
Na netu nesto nadjoh kao samo minut da se zagrije u tiganju, rekao bih bez ulja?
Pa nakon toga da umotam u njih sta hocu i gotove su? Nista rerna i to?
Ја их ставим на фолију па на ринглу да мало омекшају. Нафилујем, умотам и опет тако умотане у фолију кратко на ринглу.Pogledajte prilog 1206191
Kupih ove tortilje, ne znam kako se spremaju?
Na netu nesto nadjoh kao samo minut da se zagrije u tiganju, rekao bih bez ulja?
Pa nakon toga da umotam u njih sta hocu i gotove su? Nista rerna i to?
Ja ne kupujem, pravim svoje od crvene leće, kad se jedu nema razlike, niko ne skonta da su bez brašna, ukusne i zdraveЈа их ставим на фолију па на ринглу да мало омекшају. Нафилујем, умотам и опет тако умотане у фолију кратко на ринглу.
ЖелимJa ne kupujem, pravim svoje od crvene leće, kad se jedu nema razlike, niko ne skonta da su bez brašna, ukusne i zdraveako neko želi recept..