Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Makarone sa plavim patlidzanom, slaninicom, prazilukom i paradajzom.
Od zacina djumbir, kari, dimljena parika, divlji origano. I naravno parmezan odozgo.
Da, zaboravila sam super ljuti cili :lol:
Screenshot_20220806-160603_Gallery.jpg

Kako to praviš? Nisam nikad dinstala slatki kupus a to saaš sa kupusomm probala i dopalo mi se. Treba li ga prvo obariti malo?
Iseckaš kupus i glavicu crnog luka..sipaš ulje i dinstaš uz dodavanje
pomalo vode.Soliš i dodaš biber. Pri kraju pustiš da vodica uvri..uz stalno mešanje.
Skuvaš testeninu i pomešaš sa kupusom.

Pizzeria u kojoj više nikad neću da "KUVAM". Naručili kapriciozu, ali da na jednoj trećini umesto pečurki bude kukuruz zbog frajle. Kažu može samo pola pola ali je i skuplje za 100 dinara. Ok, reko, sačekaću, ne morate mi dostavljati tu sam u komšiluku (bez obzira što je dostava gratis). Sačekam, donesem kući, a ono pola sa pečurkama, pola bez kukuruza. Pozovem, kažu nesporazum. Pa ja bi rekla da je vaša greška ne nesporazum, jer ste naplatili a niste napravili. Naravno da nisu ponudili da izglade "nesporazum". A i rekla bi da je nisu pekli u peći na drva kao što piše, verovatno je založe tek kad imaju gužvu.
E pa doviđence pizzeria Don corleone na Paliću. Ako neko dolazi, neka je izbegne, ima ih još 4 u blizini koje su ok.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back