- Poruka
- 398.550
Čorba od pecuraka, lignje i pomfrit ( peceno u rerni )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako to praviš? Nisam nikad dinstala slatki kupus a to sam probala i dopalo mi se. Treba li ga prvo obariti malo?Dinstani kupus sa domaćim rezancima.
Ne mogu da smislim meso.
Iseckaš kupus i glavicu crnog luka..sipaš ulje i dinstaš uz dodavanjeKako to praviš? Nisam nikad dinstala slatki kupus a to saaš sa kupusomm probala i dopalo mi se. Treba li ga prvo obariti malo?
Tako i ja pravim samo pred kraj još dodam jasiku sirćeta, savršeno...Iseckaš kupus i glavicu crnog luka..sipaš ulje i dinstaš uz dodavanje
pomalo vode.Soliš i dodaš biber. Pri kraju pustiš da vodica uvri..uz stalno mešanje.
Skuvaš testeninu i pomešaš sa kupusom.
Ја га спремим као за подварак. С тим што не иде у рерну после него му се дода тесто.Mogla bih nasuvo danas, to nisam davno bas
Sitno rendani kupus, malo ulja, so, biber i šećer. Slan, sladak i zabiberen, uz flekice. Malo testa i puno kupusa.
Ovo cu da probam. Dobro zvuci, a još bolje izgleda. Mozda još samo malo da proprzim orahe.Bukovace, paradajaz orasi
Hvala.Ne znam ja pravim uvek sa bukivacama. A orahe nema pitrebe da przis samo naseckaj![]()