Isto.Opet se ja iscudjavam...
Nikad mi ne bi palo na um da se palenta moze jesti sa dzemom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto.Opet se ja iscudjavam...
Nikad mi ne bi palo na um da se palenta moze jesti sa dzemom.
Мусака са тиквицама је сложена. Ако ико уопште буде могао јести по овом паклу.
Мусака са тиквицама је сложена. Ако ико уопште буде могао јести по овом паклу.
Tо твоје је још боље. Волим паприке са сиром.Kako pravis musaku od tikvica?
Mi obozavamooo tikvice listom svi.
Musaku nikada nisam pravila sa mesom...i sada bih probala.
Ja pravim ovako...sa kozjim sirom i ovcijim kackavaljem...uz svez bosiljak i malo mirodjije i pored blansiranu blitvu uvaljanu u maslinovo...i bude ukusna ali je bezmesna a probala bih mesnu![]()
Tо твоје је још боље. Волим паприке са сиром.
Исечем их на колутове и поређам у тепсију по папиру за печење и кратко у рерну, чисто да не буду водене. Онда их такве слажем у мусаку.
А фил правом чешће са ћурећим млевеним, лаганије је. Додам зачине по жељи, ми волимо и мало цимета и мускатног.
Ред тиквица (и/или патлиџана), ред меса, ред тиквица и залијем смесом од једног јајета, павлаке и мрвљене фете. Кратко у рерну да се ухвати корица јер је све већ термички обрађено.
МолимSuper!
Imam curece u marketu u blizini.
Ide recept za sledecu nedelju, mislim da ce nam se svima svideti
Ja sam mislila da mora junetina a curetinu bas volim. Hvala ti puno!
I to moze, aj bas da vidimo kad bude pečen...Videćemo šta će ispasti... Hleb u kesi za pečenje Pogledajte prilog 1179387
Bogami odlicno izgleda. Njammm
Ne osuši se i ravnomerno se ispeče, bude mekši ali ne gnjecavBogami odlicno izgleda. Njammm
A koja je poenta pecenja u kesi? U cemu je razlika?
Dobro je to, samo drugi put malo te ćevape zaobli, ljepše se ispeku.
Cevapi iz maxi.. To je predjelo sad ce jagnjeDobro je to, samo drugi put malo te ćevape zaobli, ljepše se ispeku.