Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super. Ja danas nista, imam od juče.Proja za dorucak
Ljuti kinezi sa integralnim pirincem za rucak![]()
Svirka mi se ovo bih rado probalaButane šušpe
Pogledajte prilog 1162670
Recept: https://loncipoklopci.rs/punjene-suve-paprike-u-rerni-ispod-saca/Svirka mi se ovo bih rado probala
Ja to nikad nisam ni probala, moja majka to nije pravila, pa onda ni ja...Recept: https://loncipoklopci.rs/punjene-suve-paprike-u-rerni-ispod-saca/
Nisam imala domaći sok od paradajza, pa sam razredila pasirani paradajz. Retko kuvam u zemljanom loncu (ovo je tzv. Rimski lonac / Roemertopf, nemačke proizvodnje), iako sve što pravim ispadne savršeno. Trenutno je puna pijaca sušenih paprika, pa me je to inspirisalo.
Može u bilo kom zemljanom loncu. Naravno, prvo ga natopiti vodom i staviti u hladnu rernu da se peče.Ja to nikad nisam ni probala, moja majka to nije pravila, pa onda ni ja...
Moji juznjaci su to pravili redovno,,pa i ja... nekad i s pasuljem, ali cesce ovako.Ja to nikad nisam ni probala, moja majka to nije pravila, pa onda ni ja...
U Mačvi se to nije nikad pravilo, ne znam sada...Moji juznjaci su to pravili redovno,,pa i ja... nekad i s pasuljem, ali cesce ovako.
Meni je to bas zimska hrana. Kao sarma, ali lepse
Isključi autokorekt afro.Svirka mi se ovo bih rado probala
Neka ga, ne uspevam to da nađemIsključi autokorekt afro.U svakom postu ti telefon piše šta on hoće.
nisam dugo jela suve punjene paprike a obozavam ihButane šušpe
Pogledajte prilog 1162670
Помислила сам да је то неки израз који се користи у деловима карактеристичним за суве паприкеIsključi autokorekt afro.U svakom postu ti telefon piše šta on hoće.
Ja plačem na njene postove, neka ga autokorektIsključi autokorekt afro.U svakom postu ti telefon piše šta on hoće.
Neka, taman ste se malo nasmejale i ja sa vamaJa plačem na njene postove, neka ga autokorekt![]()