- Poruka
- 397.543
Riba i krompir salata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kakva je to sarma ako se ne potuku oko toga cija je boljaОпет сам на погрешној теми
али то важи и за кување. Од свега нека наука...
neverovatno..i ja sam danas Ćufte u paradajz sosu..imam i za sutraDanas bile brzinski ćufte u sosu i jasmin pirinač, sad sam mirna 3 dana oko ručka. Inače obožavam ćufte na sve moguće načine, a ovo mi je komplet ručak, možda jedan dan dodam supu iz kesice, prija mi kad krenu ove vrućine, izbacim mnogo soli, a toliko ne unesem, pa njom to nadoknadim.
ja to uvaljam u maslinovo, soja sos, malo worchestera, zacine po zelji, obavezno krupnu soDa li neko ima lep recept za hrskava krilca iz rerne. Ovo što nalazim na Guglu sve je sa praškom za pecivo, nešto mi pzp ne ide sa mesom. Obično pravim sa mešavinom začina (kari, al. paprika, beli luk i sl.), ali mi nedostaje hrskavost. Ne bih da pohujem i pržim. Razmišljam i o fritezi bez ulja (air fryer), ali mi je mrska pomisao na još jednu spravu u kuhinji.
Vazno je samo da ih peces na visokoj temperaturi, 250cDa li neko ima lep recept za hrskava krilca iz rerne. Ovo što nalazim na Guglu sve je sa praškom za pecivo, nešto mi pzp ne ide sa mesom. Obično pravim sa mešavinom začina (kari, al. paprika, beli luk i sl.), ali mi nedostaje hrskavost. Ne bih da pohujem i pržim. Razmišljam i o fritezi bez ulja (air fryer), ali mi je mrska pomisao na još jednu spravu u kuhinji.
Zaciniti 1 sat ranije. Smotati da ne strce vrhovi, staviti na drugu resetku odozgo, ukljuciti samo gornji grejac i peci na 200C 40min. Okrenuti drugu stranu i peci jos dvadesetak min.Da li neko ima lep recept za hrskava krilca iz rerne. Ovo što nalazim na Guglu sve je sa praškom za pecivo, nešto mi pzp ne ide sa mesom. Obično pravim sa mešavinom začina (kari, al. paprika, beli luk i sl.), ali mi nedostaje hrskavost. Ne bih da pohujem i pržim. Razmišljam i o fritezi bez ulja (air fryer), ali mi je mrska pomisao na još jednu spravu u kuhinji.