Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
De nismo, svirka mi se sa oficirimaNeka, taman ste se malo nasmejale i ja sa vama![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
De nismo, svirka mi se sa oficirimaNeka, taman ste se malo nasmejale i ja sa vama![]()
Crni kim je divan i na pecivima... na tvrdom siru prelivenom maslinovim uljem... u svemuParadajz corba sa rezancima
Peceni pileci file sa sedam zacina, jasmin pirinac sa crnim kimom, salata od zelene boranije sa belim lukom i limunom i mesana salata posuta sumakom
Ovih dana moram da smislim uz koju hranu da upotrebim ostale zacine..to je jedino sto sam sa puta donela..i sokove od guave
Cerkin decko je potpisao za klub iz Spanije na dve godine..cerka sa svojom kompanijom pravi dogovor da deo tog vremena radi odande..
A ja ne verujem da cu tada da budem aktivna na ovoj temi kao sad..
Iskoristiš li poslije te višnje? Ja sam dok sam pravila sok i njih koristila kad iscijedim sok od njih napravim džem.Domaću supu, da iskoristim neke goveđe kosti što zauzimaju mesto u zamrzivaču jer sad tu pakujem višnje.
A zamrzivač je dve i po fijoke pa se stiska sve.
I spremam taj sok od višanja, koji se ne kuva, a u njega sam dodala pakovanje ribizli iz zamrzivača od prošle godine, da mu finu aromu.
Moja majka je ostavljala te visnje za pite i strudle.Iskoristiš li poslije te višnje? Ja sam dok sam pravila sok i njih koristila kad iscijedim sok od njih napravim džem.
Ne ostane ništa, samo koštice i kožicaIskoristiš li poslije te višnje? Ja sam dok sam pravila sok i njih koristila kad iscijedim sok od njih napravim džem.
Першун у тањир и милина. Права домаћа, Афро![]()
Ja danas kuvam valjuške sa krompirom. Tu mi je Dušan, a u Beogradu to nikada ne jede.Данима ми нешто мирише на ваљушке са кромпиромЕво, и сада...
Ja to nikad nisam probalaДанима ми нешто мирише на ваљушке са кромпиромЕво, и сада...
Kakav je džem od trešanja, prvi put čujem?na letovanju sam od kuvara koji su kuvali odlicno dobila puno inspiracija
nekako upadnem u stereotip kuvanja periodicno, pa imam utisak da istu hranu vrtim nedeljama
imali smo i za rucak i za veceru uvek u ponudi dve razlicite supe, pa sam resila da ih i ja ubuduce tako spremam
samo za jedan obrok i uvek razlicite
danas sam napravila falafel, grilovano povrce sa balzamikom i teletinu isecenu zilijen pa bacenu na vreo tiganj..za par minuta je bila gotova, pa sam na kraju ubacila puno korijandera i kumina..i tarator salatu sa belim lukom posutu svezom nanom
sinoc su mi kasno doneli neke jagode koje sam porucila, pa sam ih do sitnih sati prala i cistila, i posute secerom ubacila u frizider preko noci
citavo pre podne sam kuvala dzem od jagoda naravno
a onda kad sam zavrsila sve, videla u kesi tresnje koje necu pojesti, pa da ne propadnu, napravila i od njih dzem od tresanja
I ja isto. Nikad nisam cula da je neko pravio dzem od tresanja. Samo slatko, i to od belih(zutih)Kakav je džem od trešanja, prvi put čujem?
Pa kako bi moglo biti.U stvari ja volim strukturu trešanja, kad prsnu pod zubima, tu svežinu, a kontam da kada se kuva džem, to ne može biti takvo
slican kao od sljivaKakav je džem od trešanja, prvi put čujem?