To je valjda onaj matovilac, to Vragana zna.Krilca i salata. Luda sam za ovom salatom, nemam pojma kako se kod nas zove.
Pogledajte prilog 1118978
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je valjda onaj matovilac, to Vragana zna.Krilca i salata. Luda sam za ovom salatom, nemam pojma kako se kod nas zove.
Nisam do prošle godine ništa od tih salata jela i nemam pojma koja je koja. Ova je odlična.To je valjda onaj matovilac, to Vragana zna.
matovilacKrilca i salata. Luda sam za ovom salatom, nemam pojma kako se kod nas zove.
Мени жена што нам чисти фирму неки дан донела лење пите, по парче са јабукама и са вишњама. Купила у некој пекари али као домаћа. Одушевила сам се.Supa, rolat od ml mesa sa jajima, zelena salata i lenja pita s jabukama. Pita mi je brutalna.
Ne pamtim kad sam pravila i jela lenju pitu s jabukama. A volim sve starinske kolace.Supa, rolat od ml mesa sa jajima, zelena salata i lenja pita s jabukama. Pita mi je brutalna.
Tu sa sirom je moja majka često pravila i kao lenju i kao štrudlu i da korama, ne znam koju smo više voleli. Ni ne sećam se od kad to više nisam ni čula da neko pravi.Дуго нисам правила ону са сиром, сувим грожђем и ренданом корицом лимуна.
Ја волим лењу и са маком. Далеко више од штрудле.
Више ће нарастиTreba da ubacim pica rolnice u šporet a zablenula sam se u forum. Odmak
Neka ti mala, imam pravo da se smejem bolje nego da plačem ne daj BožeА Афро јела неких лудих гљива. Само се клибери![]()
![]()