86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Озбиљно, изгледа укусно баш 
Те куглице су преукусне да се овако грицкају. Али мааасне...

Те куглице су преукусне да се овако грицкају. Али мааасне...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti ko ona deca u pesku sto se igraju pa prave torteevo da se i ja po'valim kulinarskim umecima
kolac od visanja i plazmice.. mljaaaac
Pogledajte prilog 1116118
Можда је ово декорација и да се лакше секу једнаки парчићи а испод их има пуууно. Тако ја радим.ti ko ona deca u pesku sto se igraju pa prave torte
dodje gost i mos da dobije samo komad sa po jednom jagodom![]()
u stvari ono na slagu su kandirane visnjeМожда је ово декорација и да се лакше секу једнаки парчићи а испод их има пуууно. Тако ја радим.
ja mu ebem sve po spisku i ima ih i gore i dole i sa strane pa sve ispada, ko da mi je kolac sisata precankaМожда је ово декорација и да се лакше секу једнаки парчићи а испод их има пуууно. Тако ја радим.
Боље да си ћутаоu stvari ono na slagu su kandirane visnje
prave visnje su mikserom izmesane sa plazmom i buterom unutra![]()
to kod mene vako..slican koljaču stvari ono na slagu su kandirane visnje
prave visnje su mikserom izmesane sa plazmom i buterom unutra![]()
Ово је двоје јело једном кашиком
slatko kod mene nema vremenaОво је двоје јело једном кашиком![]()
jes...poredjo ih ko kad gleda na tabli ko je sve banovan.Код Таба тога нема. Једу или на смену или у различитим просторијама, што је сигурно- сигурно је![]()
pa da..ti si ostavio cel visnje..ja sma ih mikserom umesao sa plazmom.. slicno kao plazma kolac pa u njega stavis zele recimo.
pa nisam pasulj pravio majku muКод Таба тога нема. Једу или на смену или у различитим просторијама, што је сигурно- сигурно је![]()
ma ne volim ja njega to je brate bomba...ovde je i pavlaka i keks i slag i cokolada i jagode..kad pojedes ili ides na olimpijadu il zalezes sa nimfomankom ili setas 40km da se rastrezniis...to je meni nekad za leto.inace samo su ovde jagode a trebalo bi maline da budu. ali da osvezi i razbudi...to garant.pa da..ti si ostavio cel visnje..ja sma ih mikserom umesao sa plazmom.. slicno kao plazma kolac pa u njega stavis zele recimo.
i gore sam stavio slatku pavlaku
bivsa zena kaze pre neki dan...cujemo se tako pomalo... kaze koliko sam puta htela da odem i da se razvedem, ali ti baxuz bas tad napravis onaj tvoj pasulj i ja se predomislimpa nisam pasulj pravio majku mu![]()
kod zenaoooo zadnje vreme došlo kada tab i marlon kuvaju i zavode hranom![]()
pa kuj te teraТо је Марлонова стара тактика. Сервира ти нешто на сто и док ти гледаш у тањир он вири испод стола.
mene ni crni mag nije mogo da strpa u kesuА Таб те стрпа у кесу и док дођеш до ваздуха у оном периоду ошамућености може шта хоће.