Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u stvari ono na slagu su kandirane visnje :D
prave visnje su mikserom izmesane sa plazmom i buterom unutra :D
to kod mene vako..slican koljač :lol:

IMG_0515.JPG

Код Таба тога нема. Једу или на смену или у различитим просторијама, што је сигурно- сигурно је :mrgreen:
jes...poredjo ih ko kad gleda na tabli ko je sve banovan.
pa kaze danas jedem najvece, dzeg i marlona oni imaju c5, a gostima cu da ostavim one male od c1 ko tiksija :hahaha:

pa da..ti si ostavio cel visnje..ja sma ih mikserom umesao sa plazmom.. slicno kao plazma kolac pa u njega stavis zele recimo.
i gore sam stavio slatku pavlaku
ma ne volim ja njega to je brate bomba...ovde je i pavlaka i keks i slag i cokolada i jagode..kad pojedes ili ides na olimpijadu il zalezes sa nimfomankom ili setas 40km da se rastrezniis...to je meni nekad za leto.inace samo su ovde jagode a trebalo bi maline da budu. ali da osvezi i razbudi...to garant.

ovaj frikom me spasi sa djuvecom..sve sam probo od zamzrnute rane ali djuvec im najbolji za sve kombinacije....

pa nisam pasulj pravio majku mu z:mrgreen:
bivsa zena kaze pre neki dan...cujemo se tako pomalo... kaze koliko sam puta htela da odem i da se razvedem, ali ti baxuz bas tad napravis onaj tvoj pasulj i ja se predomislim :lol:

pre mesec dana joj odno pola lonca pasulja sa nekim vrh mesom, suseni neki file, nesto lepse nisam jeo u pasulju...pocela opet da mi cvrkuce..kud odneh ybt :lol:

al jok kazem sebi...
imam ja moje forumasice :zaljubljena:

То је Марлонова стара тактика. Сервира ти нешто на сто и док ти гледаш у тањир он вири испод стола.
pa kuj te tera
da budes alava
i neoprezna

:lol:

ako nesto znam najgore su te koscate
to brate ko da ima gliste, nikad im dosta :lol:
one punije skromne, kazu ne mogu maki
na dijeti sam, jes da ocima gutaju al kontrolisu se
al ovo kao jadno malo, pa jos koska...idi bre...to te salomi :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back