gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.055
Ili 8 jaja ili nistaИмамо домаћа јаја, од кока које трче и нема кувања данас. Док су свежа да се искористе. Биће неки богатији омлет. И брррдо салате наравно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili 8 jaja ili nistaИмамо домаћа јаја, од кока које трче и нема кувања данас. Док су свежа да се искористе. Биће неки богатији омлет. И брррдо салате наравно.
Svaka cast.dajte recept za medovik
resih da pravim sutra
ima na netu pun kufer recepata pa ako ima neko proveren
Cekaj da napravim pa me tapsiSvaka cast.
Ja sam tek na nivou gde pecem maksimum 4 kore.

Cekaj da napravim pa me tapsi
Ali bambi u karantinu smo, ja ne znam sta da radim osim da spremam ono sto vrv ne bih do penzije

Pa to nije lose...Ma ok, zmu imao temp jedan dan, ali je slomljen bio, sada lezi, smislja sta ce da jede, ceka da malac j ja odemo u setnju da igra soni i planira tako jos 9 dana jer tako je u mogujnosti

Nije, pljuc pljucPa to nije lose...
Produzen odmor.
Da dođe @Tonci Provala ona sigurno ima recept.dajte recept za medovik
resih da pravim sutra
Ahaa takoMa kakav udar.
Nisam se zarazila na poslu.
Vec seksom.
Bio mi celu noc taj moj, prespavao, i tako, on zarazen, nije znao, tako sam se zarazila

https://forum.krstarica.com/threads/sta-kuvamo-danas-8.914046/post-42944009dajte recept za medovik
resih da pravim sutra
e hvala red
Javi utiske, ja još nisam.e hvala red
mislim da cu popodne da se usudim
tako i meni jednomMa kakav udar.
Nisam se zarazila na poslu.
Vec seksom.
Bio mi celu noc taj moj, prespavao, i tako, on zarazen, nije znao, tako sam se zarazila

ajd prosledi i taj ako ti nije cimJavi utiske, ja još nisam.
A našla sam i na Insta neki lep recept.
ma usudi see hvala red
mislim da cu popodne da se usudim
pa ja fil pravim pola slatka pavlaka pola mileram + secerPravila sam ja po tom receptu i meni nije dobro ispalo, a sve sam po mjerama pravila. Fil je bio previše tečan. Iako piše kao brzo je, ipak treba vremena, a meni ni okusom nije nešto. Isprobala sam jednom i od mene je to to.
Imam dva izgleda. Proveri mere, možda su iste.ajd prosledi i taj ako ti nije cim
Ja kad gledam recept, manje-više to je testo za moje medenjake. Ne bukvalno, ne isti odnos, ali taj fazon. Valjda zato nikako da probam, muka mi je od medenjaka.pa ja fil pravim pola slatka pavlaka pola mileram + secer
to sam i napisala
a ukus je zaista polarizirajuci
ljudi ili vole taj kolac ili ga bas hejtuju
Ja sam to nameravala, ali da me ubiješ, nisam u ovom (ni u susednom) delu Bg uspela naći najobičnijeg šarana, a meni Vojvođanki izeš fiš ako nema šarana. Mogu mi se javiti neki i reći imaš tamo i tamo, ali ja ne čistim ribu nit imam gde, svakako neću u tuš kabini, a kod kuće sam navikla kupiti sveže kotlete bez da se zezaš s celom ribom.sad nameravam da nam malo cesce spremam razlicite vrste ribe na kasiku