gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.055
videcu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam nasla u frizideru gulas koji je stajao u serpici 10 dana, ugrejala ga i pojelapa nemoj sad kad su garant tek u paleolitu
cekaj da pronadju vatru i urnisu ti frizider
mali ljudi iz vanilica

gulas moze beskonacno da stojiJa sam nasla u frizideru gulas koji je stajao u serpici 10 dana, ugrejala ga i pojela
Uzdala sam se u svoje culo ukusa koje nemam heheh

Ja sam ih kuvala u mom philips onom cudu za kuvanje, nemam temperaturu nego program. I ukrckale se super. On kad zavrsi kuvanje drzi 24 sata temperaturu jelu, tako da spavam ko bebanece se nista sjebati
samo spusti temp nakon prvih pola sata ili sat
tipa sa 180 na 90 i pusti tako poklopljeno
dole slozi listova kupusa i gore
nalij vodom
recimo ja slow cooker na high stavim prvih sat vremena to je oko 150 stupnjeva
pa spustim na low to je oko 90-99 stupnjeva do jutra tipa 6-7 sati
i sve bude super
 ))
)) )
)

daj sliku reformeza po sata izlazi djuvec
reforma juce napravljena
vino i rakija u pristojnim kolicinama
imam goste
zlozi i srecica mi dolaze na rucak
moram se revansiram sto sam jeo i pio kod njih

Sećam se da je Smokva pričala da nije nešto ta lazanja, ali ako nemaš ukus onda ti je svejedno.A ja danas pecem lazanju sa sirom, onu iz lidla , da probam
A ne znam sta ima tu da probam kad ukus ne osetim, nista, sve mi je isto
Lazanju sam jela i ranije njihovu i meni je okSećam se da je Smokva pričala da nije nešto ta lazanja, ali ako nemaš ukus onda ti je svejedno.
Meni rekle komšinice fa je lazanja iz TSV-a super, 600 i nešto grama nepunih 300,00 dinara. Moram kupiti da probam, pa ako je tako da ubacim 4-5 kom u friz. Samo da se ovaj sneg otopi.
Onda super, nego rekoh ona je pričala da kao nije neka. Znači mogu i iz Ludila nabaviti. Hvala Boki.Lazanju sam jela i ranije njihovu i meni je ok
dok sam jos imao iphone od onog prvog do poslednjeg slikodaj sliku reforme
za reformu, pa ja se klanjam do poda

Nemam pojma nisam probala.Meni je lidlova lazanja dobra za te pare za koje kosta, napolju je 5e, hbg neces dobiti za te pare spikovanog zeca u sosu od prepelice, ali je sasvim ok da se smaze brzinski
Nisam iz naseg lidla probala da li je ista ko napolju