Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
 - 31.127

gotovo, padam u nesvest 

jabuka u ruskoj, za ime boga, da li im je išta sveto

jabuka u ruskoj, za ime boga, da li im je išta sveto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Али ја волим жуманце а не беланцеTreba vam jaje da poveže smjesu kad pržite meso. Nama sa sirovim nije potrebno nikakvo jaje za povezivanje.
Ali kakva je to ruska bez jaja? Bogi, ako hoćeš da je urednija, samo izvadi žumanjce.
Ali kako sam se jednom razočarala, uvijek se radujem ruskoj na slavama jer svinjeće pečenje ne volim, meni ruska sama može biti obrok. I probam rusku, a u njoj nasjeckana jabuka! Pa, kome to pada na pamet!Inače, jabuka (ali samo zlatni delišes) je moje omiljeno voće, ali ne u ruskoj!

pa ne treba imTreba vam jaje da poveže smjesu kad pržite meso. Nama sa sirovim nije potrebno nikakvo jaje za povezivanje.
Ali kakva je to ruska bez jaja? Bogi, ako hoćeš da je urednija, samo izvadi žumanjce.
Ali kako sam se jednom razočarala, uvijek se radujem ruskoj na slavama jer svinjeće pečenje ne volim, meni ruska sama može biti obrok. I probam rusku, a u njoj nasjeckana jabuka! Pa, kome to pada na pamet!Inače, jabuka (ali samo zlatni delišes) je moje omiljeno voće, ali ne u ruskoj!

sunce ti poljubimA од руске класичне више волим ону харинга у бунди, исто руска. Ређа се као торта, тако и сече.
На дно харинга па рендани кувани кромпир, па мајонез и кисели краставци, па рендани кувана цвекла, па мајонез и рендана јаја горе.
Мени је то комплетан оброк. Добро, може свежа келераба уз то![]()

Ni ja ne stavljam jaje u sarmu.kakvo jaje u sarmu...vo ime oca...nastavite niz : ))))
pa bosanke ne prze meso za sarmu
daj neko teze pitanje : )
da to poveze sve lijepo u jednu solidnu cigluNi ja ne stavljam jaje u sarmu.
Koji ce jaje na proprzeno meso![]()
francusku iz kesePrzim meso, ne stavljam jaje
Mesavinu iz kese dakako, nisam luda da seckam
Nego dajte neke predloge sta da spremim za ng a da bude lako tj brzo, i zgodno za poneti kod prijatelja
Mislöa sam suve sljive sa pancetom i pitu sa pecurkama i tu sam stala
У шљиве ставим козји сир, па сланину около. Одлично је уз вино.Przim meso, ne stavljam jaje
Mesavinu iz kese dakako, nisam luda da seckam
Nego dajte neke predloge sta da spremim za ng a da bude lako tj brzo, i zgodno za poneti kod prijatelja
Mislöa sam suve sljive sa pancetom i pitu sa pecurkama i tu sam stala

pa ponesi im onu ribu u bundi prosaranu cveklomУ шљиве ставим козји сир, па сланину около. Одлично је уз вино.
И ми идемо код пријатеља и не знам шта да понесем. А син ће изгледа друштво у стану код нас. Не знам ни шта ће они. Само омиљену ракију морам да сакријем![]()

ima i krastavcicaAl riba u bundi prosarana cveklom
Plačem![]()

a dobro svaka luda ima svoje veseljeГрозни сте.У Русији сам хтела само то да једем, колико је добро.

jos ako si se najela budjavog siraPakao, imaću noćne more![]()
А неки рибљи ресторан, то је било врх. Рачићи на леду, кувани, димљени и сирови и исто 3 врсте соса- сладак, љут и кисео. То бих могла сваки дан.a dobro svaka luda ima svoje veselje
ja sam se drzala finske corbe i heljde s cufticama![]()

e to sam zaboravilaА неки рибљи ресторан, то је било врх. Рачићи на леду, кувани, димљени и сирови и исто 3 врсте соса- сладак, љут и кисео. То бих могла сваки дан.
fantastican metod ?A ne, ja ne tolerišem laktozu, birala sam sireve po izgledu, što ružniji, to bolji![]()
Јел са оним црвима што лете метар у вис?A ne, ja ne tolerišem laktozu, birala sam sireve po izgledu, što ružniji, to bolji![]()