Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Apsolutno ne, samo nastaviImate nesto protiv mog toka misli hehehe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apsolutno ne, samo nastaviImate nesto protiv mog toka misli hehehe

Tacno da je u Valentino haljini ja haringu ne bih mogla jesti.Samo bogi neka ponese ribu u bundi![]()

Ni haljinu obući kad je haringa skineTacno da je u Valentino haljini ja haringu ne bih mogla jesti.![]()

zetu je kolega poslao neki klip sa oralnim seksom aktuelne silikonom doterane politicarke koji kruzi gradomSedim na aerodromu, čitam vas i smejem se sama sa sobom![]()
samo su mu viknuli - ne gledaj to, to je ruzno i nije za decu i klip odmah izbrisali

Da te čuje KarađorđeZnaš šta je još dobro, male pileće karađorđeve![]()
gotovo, padam u nesvest
jabuka u ruskoj, za ime boga, da li im je išta sveto![]()

pa ponesi im onu ribu u bundi prosaranu cveklom
i javi nam rezultate ankete obavezno
da znam dal je do mene ili je stvar mentaliteta ?

Dakle, ruska sa pavlakom i tek malo majoneza, sve seckam povrće i meso iz supe, ponekad tek dodam mešavinu jer je razlika u ukusu kao dupe i oko, ko dodaje šećer u supu zna o čemu pričam!
Sarmu ne pravim, ali volim maminu, stavi jedno jaje na pola kg mesa, ne prži smesu, doda malo paradajza a možda i šećer, ahahahahah, rado ću vas ugostiti![]()
. ruska se jede sa majonezom. 
de ces pavlaku u rusku ybt...to je onda neka druga salatavi sto jedete rusku sa pavlakom greh na sebe navlacite. ruska se jede sa majonezom.
![]()

de ces pavlaku u rusku ybt...to je onda neka druga salata
secam se ranije kad su jaja bila kao sunce zuta pa mutis domaci majonez ...to je bio zivot a ne ova kupovna gomna

ma ja se secam kao klinac najvise sam voleo domacu rusku i sa kevom bario povrce i ono seckao...pa majonez domaci... to nema da se kupi nigde...danas odes uzmes poluobareno povrce i majonez iz kese i kao jedes ....dok sam ne napravis sve nema uzivancijeovde svasta na forumu procitam...lazne ruske salate, lazne saher torte....
ja vise volim kupovni majonez...to je toliko narokano hemijom da mozes kesu majoneza mesecima da drzis u frizideru i to otvorenu.![]()

ma ja se secam kao klinac najvise sam voleo domacu rusku i sa kevom bario povrce i ono seckao...pa majonez domaci... to nema da se kupi nigde...danas odes uzmes poluobareno povrce i majonez iz kese i kao jedes ....dok sam ne napravis sve nema uzivancije
ko pomenuti saher... ti ga doduse pogodila, al ja kad god sam ranije hteo da ga jedem u auto, pa u segedin..pitaju sto ides , pa znas valjda... na saher![]()

Meni je ruska sa majonezom grozozo teška, pa moram malo da je razblažim pavlakom, deder spustite te vile![]()

ko kad bi ja pravio reformu a mesto oraha stavim susam a mesto cokolade secernu tablu..ae bre...А што мене нервира то задрто- тако и никако другачије. Брате, 100 укуса и варијација. Зашто се исто јело не би разликовало у неком састојку.
nasao sam u univeru neka jaja koja su najbolja od svih koje sam koristio...neki privatni ranc iz vojvodine dobijali nagrade na ns sajmu 10 komada oko 200 kinti ali sva zuta...За домаћи мајонез сам сагласна са Марлоном. Ништа лепше. Домаћа јаја, маслиново уље, домаћи лимун, сенф је свеједно здрав...

А што мене нервира то задрто- тако и никако другачије. Брате, 100 укуса и варијација. Зашто се исто јело не би разликовало у неком састојку.

Једе ми се оно нездраво, масно зло из Лидла, оне куглице за супу. Tако суве. А немам. Добро је што немам![]()

За домаћи мајонез сам сагласна са Марлоном. Ништа лепше. Домаћа јаја, маслиново уље, домаћи лимун, сенф је свеједно здрав...

Ма какви потапати. Као помије. Ја ни крутоне не волим.
Има моја бака супер наставак на миксер за то. Као штапни али није, као нека четка је, од пластике наравно, али тако као јеж, у круг. И за час буде.to ako vas dvoje ocete da mutite rucnim mikserom. i ja sam onda saglasna za domaci majonez.
pravila sma ga jednom u onoj pekarskoj kibli onom ogromnom kazanu sa velikom lopatom i to je muka...a mogu misliti sa malim rucnim mikserom. ;sad2: