Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba vam jaje da poveže smjesu kad pržite meso. Nama sa sirovim nije potrebno nikakvo jaje za povezivanje. :mrgreen:

Ali kakva je to ruska bez jaja? Bogi, ako hoćeš da je urednija, samo izvadi žumanjce. :)
Ali kako sam se jednom razočarala, uvijek se radujem ruskoj na slavama jer svinjeće pečenje ne volim, meni ruska sama može biti obrok. I probam rusku, a u njoj nasjeckana jabuka! Pa, kome to pada na pamet! :mrgreen: Inače, jabuka (ali samo zlatni delišes) je moje omiljeno voće, ali ne u ruskoj!
Али ја волим жуманце а не беланце :lol:
Избегавам и кромпир. Волим пуууно краставаца :lol:

Poslednja izmena:
Treba vam jaje da poveže smjesu kad pržite meso. Nama sa sirovim nije potrebno nikakvo jaje za povezivanje. :mrgreen:

Ali kakva je to ruska bez jaja? Bogi, ako hoćeš da je urednija, samo izvadi žumanjce. :)
Ali kako sam se jednom razočarala, uvijek se radujem ruskoj na slavama jer svinjeće pečenje ne volim, meni ruska sama može biti obrok. I probam rusku, a u njoj nasjeckana jabuka! Pa, kome to pada na pamet! :mrgreen: Inače, jabuka (ali samo zlatni delišes) je moje omiljeno voće, ali ne u ruskoj!
pa ne treba im
to te neko zajebavao

A од руске класичне више волим ону харинга у бунди, исто руска. Ређа се као торта, тако и сече.
На дно харинга па рендани кувани кромпир, па мајонез и кисели краставци, па рендани кувана цвекла, па мајонез и рендана јаја горе.
Мени је то комплетан оброк. Добро, може свежа келераба уз то :rotf:

A од руске класичне више волим ону харинга у бунди, исто руска. Ређа се као торта, тако и сече.
На дно харинга па рендани кувани кромпир, па мајонез и кисели краставци, па рендани кувана цвекла, па мајонез и рендана јаја горе.
Мени је то комплетан оброк. Добро, може свежа келераба уз то :rotf:
sunce ti poljubim
al imas prehrambene navade :sad2:

Przim meso, ne stavljam jaje
Mesavinu iz kese dakako, nisam luda da seckam

Nego dajte neke predloge sta da spremim za ng a da bude lako tj brzo, i zgodno za poneti kod prijatelja

Mislöa sam suve sljive sa pancetom i pitu sa pecurkama i tu sam stala
У шљиве ставим козји сир, па сланину около. Одлично је уз вино.
И ми идемо код пријатеља и не знам шта да понесем. А син ће изгледа друштво у стану код нас. Не знам ни шта ће они. Само омиљену ракију морам да сакријем :lol:

У шљиве ставим козји сир, па сланину около. Одлично је уз вино.
И ми идемо код пријатеља и не знам шта да понесем. А син ће изгледа друштво у стану код нас. Не знам ни шта ће они. Само омиљену ракију морам да сакријем :lol:
pa ponesi im onu ribu u bundi prosaranu cveklom
i javi nam rezultate ankete obavezno
da znam dal je do mene ili je stvar mentaliteta 😆

Грозни сте. :lol: У Русији сам хтела само то да једем, колико је добро.

Prilozi

• f6efa2de735d9701cec2130e425c595d.jpg
    f6efa2de735d9701cec2130e425c595d.jpg
    24,7 KB · Pregleda: 31
a dobro svaka luda ima svoje veselje
ja sam se drzala finske corbe i heljde s cufticama 😆
А неки рибљи ресторан, то је било врх. Рачићи на леду, кувани, димљени и сирови и исто 3 врсте соса- сладак, љут и кисео. То бих могла сваки дан.

А неки рибљи ресторан, то је било врх. Рачићи на леду, кувани, димљени и сирови и исто 3 врсте соса- сладак, љут и кисео. То бих могла сваки дан.
e to sam zaboravila
neke maltretirane kozice u sosu
mada, ja sam hasala peljmene ?

A ne, ja ne tolerišem laktozu, birala sam sireve po izgledu, što ružniji, to bolji :lol:
fantastican metod ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back