- Poruka
- 29.459
Vi vagate brašno? Kod mene je sve otprilike. I ne vidim neku razliku između 80 i 100 g brašna.![]()
zavisi kako ko...ja za besamel uvek vagam, jer postoji razlika u gustini besamela sa 80 i sa 100 grama brasna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi vagate brašno? Kod mene je sve otprilike. I ne vidim neku razliku između 80 i 100 g brašna.![]()
i posle jedete negde spanac i juuuusto je dobar, a veze nema s aonim kako s ekuva kod kuce. 

to kad se kuva na veliko. tako covek moze da stavi odjednom serpi koliko god ima ringli ili topova, ako je plinski sporet. 

zar ne ide nekuvani pirinac za punjene paprike i sl. samo onako proprzen kratko sa mesom, da bi posle upio tecnost tokom kuvanjanajbolja su jela se mlevenim mesom...to se izdinsta gomila mlevenog mesa kao osnova sa tim lukom i zacinima. i posebno se skuva pirinac. pa se pune paprike, tikvice, posebno se mesa mleveno meso sa pirincem za tu potrebu, a to isto meso bez pirinca ide npr. u musaku.
a krompir za musaku se pece posebno (prethodno ga renda neki nesrecnik na rucnoj rendaljki ili ako ima srece sece ga masina na tanke okrugle listove, pa se koristi i za posne i za mrsne musake i za svasta drugo, samo se redja ona masa mesa sa tim pecenim krompirom, pa se zalije i zapece. ili povrce za posnu musaku.
to meso ide i za sve vrste sarmi....sve to iz jednog lonca.
i lazanja moze od tog mesa, samo se dodaju u deo mesa origano i bosiljak.
samo da bude sto krace i sto brze.
Ја тако.zar ne ide nekuvani pirinac za punjene paprike i sl. samo onako proprzen kratko sa mesom, da bi posle upio tecnost tokom kuvanja
zar ne ide nekuvani pirinac za punjene paprike i sl. samo onako proprzen kratko sa mesom, da bi posle upio tecnost tokom kuvanja

Al da mi spremis i cuveni laznk saher i stizem!Obozavam kanelone ali obozavam
То је твојих руку дело?
ima ih od s-xlsto su slatke![]()

tako i kod mene, od prve do trece ture kao od kucice do soliteraima ih od s-xl
u pocetku su bile male posle sve vece![]()

onda razumeš kako entuzijazam pada od prvih malih do poslednjih velikihtako i kod mene, od prve do trece ture kao od kucice do solitera![]()

Као бакине некад! Тачно слутим сир који се развлачи.
A ja volim te sa sitnim siromКао бакине некад! Тачно слутим сир који се развлачи.