dive
Legenda
- Poruka
- 61.252
ne moze da neuspe, samo ti treba zica za mesanje da ne ostanu grudviceМрзи ме да то правим код куће. Никад нисам кувала бешамел, страх ме је неуспеха.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne moze da neuspe, samo ti treba zica za mesanje da ne ostanu grudviceМрзи ме да то правим код куће. Никад нисам кувала бешамел, страх ме је неуспеха.
 недељом па се подразумева и са парадајзом, и са реном, и са мирођијом, и са белим луком, и са вишњама,... Све је то слично.
 недељом па се подразумева и са парадајзом, и са реном, и са мирођијом, и са белим луком, и са вишњама,... Све је то слично.
Мрзи ме да то правим код куће. Никад нисам кувала бешамел, страх ме је неуспеха.
Ја тако. Упржим брашно на путеру, па склоним, долијем млеко, вратим, згуснем.Ја сам мислила да је млеко оно које се постепено улива.
Ja tako.Ја сам мислила да је млеко оно које се постепено улива.
Ја сам мислила да је млеко оно које се постепено улива.
 pre u nekom proslom zivotu sam i ja postepeno ulivala mleko, medjutim saznadoh da se uliva masa od brasna i masnoce u mleko koje je vrelo.
  pre u nekom proslom zivotu sam i ja postepeno ulivala mleko, medjutim saznadoh da se uliva masa od brasna i masnoce u mleko koje je vrelo. Јаја се не убацују, само рендани пармезан и наравно мускатни орах, со и бибер.
Bešamel je baza. U njega može svako da stavi šta mu prija.
Vi vagate brašno? Kod mene je sve otprilike. I ne vidim neku razliku između 80 i 100 g brašna.uglavnom su se sporili oko kolicine brasna, ovaj jedan rece da je 80 grama skolski, ali nisam skolovala pa ne znam dal je skolski ili nije, ali sam primetila da postoje razlike u vezi namene besamela. najmanje koristim 120 grama brasna, jer bas zgusne.