Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Канелони пуњени болоњезе сосом, са млевени пилећим. Запечени између два слоја бешамела са мало каранфилића:heart: и ренданим сиром горе.
e kupila sam i ja kanelone pre dve nedelje sa namerom da ih zapecem sa bolonjeze junecim sosom
i sve cekaju na red
danas sam planirala punjene tikvice i sad mi cerka javla da ide na par dana kod vas
tako da odustajem i ne kuvam nista
ja cu ovih dana humus i ajvar iimam neki lepi hleb od kiselog testa sa lanom

e kupila sam i ja kanelone pre dve nedelje sa namerom da ih zapecem sa bolonjeze junecim sosom
i sve cekaju na red
danas sam planirala punjene tikvice i sad mi cerka javla da ide na par dana kod vas
tako da odustajem i ne kuvam nista
ja cu ovih dana humus i ajvar iimam neki lepi hleb od kiselog testa sa lanom
Мени је то супер када одговара да се увече спреми а сутрадан запече пред јело. Пуним их пресне, таман одстоје преко ноћи и сутра брзо буде готово. То је згодно и за родитеље који имају мању децу, па само да деца сама убаце у рерну и запеку...

Мрзи ме да то правим код куће. Никад нисам кувала бешамел, страх ме је неуспеха.
Нема разлога. Само склониш са рингле док додајеш течност и мешаш, да не би било грудвица. Тако направиш нешто ређе па вратиш на ринглу и мешаш да се згусне. Као и сваки сос...

Нема разлога. Само склониш са рингле док додајеш течност и мешаш, да не би било грудвица. Тако направиш нешто ређе па вратиш на ринглу и мешаш да се згусне. Као и сваки сос...

Не правим сосове па не знам. Брашно је мој непријатељ.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back