limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.109
Ali je zanimljivo sto ja tu ljutinu nisam osjetila dok sam jela cokoladu...mislim,nije mi bilo nista neuobicajeno.Cirkus si limune. Volim ljuto i malo kad jedem bez nečeg ljutog.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali je zanimljivo sto ja tu ljutinu nisam osjetila dok sam jela cokoladu...mislim,nije mi bilo nista neuobicajeno.Cirkus si limune. Volim ljuto i malo kad jedem bez nečeg ljutog.

Gledam.Nisam jela tu čokoladu. Gledaš li šta kupuješ ili samo trpaš u korpu?

Теби би ваљало дати ону чоколаду са марихуаномAli je zanimljivo sto ja tu ljutinu nisam osjetila dok sam jela cokoladu...mislim,nije mi bilo nista neuobicajeno.

I ja volim, ne toliko puno ali volim da malo rezi mada sad ne smem ni to.Cirkus si limune. Volim ljuto i malo kad jedem bez nečeg ljutog.

и ренданим сиром горе.
 и ренданим сиром горе.
e kupila sam i ja kanelone pre dve nedelje sa namerom da ih zapecem sa bolonjeze junecim sosomКанелони пуњени болоњезе сосом, са млевени пилећим. Запечени између два слоја бешамела са мало каранфилићаи ренданим сиром горе.
Мени је то супер када одговара да се увече спреми а сутрадан запече пред јело. Пуним их пресне, таман одстоје преко ноћи и сутра брзо буде готово. То је згодно и за родитеље који имају мању децу, па само да деца сама убаце у рерну и запеку...e kupila sam i ja kanelone pre dve nedelje sa namerom da ih zapecem sa bolonjeze junecim sosom
i sve cekaju na red
danas sam planirala punjene tikvice i sad mi cerka javla da ide na par dana kod vas
tako da odustajem i ne kuvam nista
ja cu ovih dana humus i ajvar iimam neki lepi hleb od kiselog testa sa lanom
Ja ih nikad nisam jela.Obozavam kanelone ali obozavam

Хајде дођи, таман уз кишу и виноObozavam kanelone ali obozavam

Ni ja.Ja ih nikad nisam jela.
Нема разлога. Само склониш са рингле док додајеш течност и мешаш, да не би било грудвица. Тако направиш нешто ређе па вратиш на ринглу и мешаш да се згусне. Као и сваки сос...Мрзи ме да то правим код куће. Никад нисам кувала бешамел, страх ме је неуспеха.
Нема разлога. Само склониш са рингле док додајеш течност и мешаш, да не би било грудвица. Тако направиш нешто ређе па вратиш на ринглу и мешаш да се згусне. Као и сваки сос...