Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.956
Nije mi to to kad se podgreje,prvo pola kg pa se predomislim stavim ceo bzvz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni ja to ne mogu, nesto mi gadno ne znam stoПасуљу ништа не фали кад се подгреје. Иначе, велики сам противник замрзавања готове хране. Само фрижидер.
Ма и јесте гадно. Још кад видим претрпан замрзивач где само фали поп с брадом.... Не знам, то ми делује аљкаво и непаметно.Ni ja to ne mogu, nesto mi gadno ne znam sto
Да.Mi zamrznemo supu, jer kuvamo uvek 3-4 l, pojedemo 2 za dva dana, a 2 zamrznemo pa imamo za u toku nedelje il kad smo nešto kilavi.
Ostalo kako kad, ugl samo pasulj ili sarmu, ponekad preliv za špagete ako ostane, ali isključivo ako je pravljeno od svežeg mesa.
I uvek sve potrošimo u okviru 2n maks.
tako i ja spremim i sve spakujem i odnesem deci ako ne dolaze na rucakЈутрос сам направила пилећу чорбу са доста поврћа и гризним кнедлама, онако да може бити цео оброк. То ћу после однети мами и баки. А ми... Боље да оне имају 2 дана, а ми ћемо... нешто![]()
skuvaj samo dok ne izbaaci onaj prvi kljuc, posle operes zrna, prosusis i zamrznesJa pokiselio pasulj juce ,sad mi se nesto i ne jede tek sam usto kilav
Мене мама своди с памети, па онда попустим, па тако...tako i ja spremim i sve spakujem i odnesem deci ako ne dolaze na rucak
ako dolaze, onda rucam sa njima
a i kad ostavim sebi supu, obicno im odnesem uz sutrasnji rucak![]()