86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
И мени је све то исто, јер су сиреви и додаци оно што ми утиче на укус, што више различитих то боље. Мада ја не волим те смуљане ствари. Више волим фину проју.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa fina je svaka, ti dodaci čine razliku.И мени је све то исто, јер су сиреви и додаци оно што ми утиче на укус, што више различитих то боље. Мада ја не волим те смуљане ствари. Више волим фину проју.
ma nije istoИ мени је све то исто, јер су сиреви и додаци оно што ми утиче на укус, што више различитих то боље. Мада ја не волим те смуљане ствари. Више волим фину проју.
pa limunu su i krempita i snenokle isto, iliti slatka kajgana : )))itekako mijenja stvar
to ti je ko da kazes meni sve kore za tortu iste
Nisam čula za taj naziv, ali ako je to nešto kao dimljeni sir koji se prodaje u Tuzli, obožavala sam ga. Na žalost, nikog više tamo nemam da mi donese, niti ja imam razloga da idem.ma to ti je tvrdi dimljeni sir
pravi se u bosni
u majevickom, ozrenskom i nekim drugim krajevima
moja baba ga je pravila
https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=402893
Mislim da ovde nije bila rasprava o palentama i cicvarama.itekako mijenja stvar
to ti je ko da kazes meni sve kore za tortu iste
Mislim da ovde nije bila rasprava o palentama i cicvarama.![]()
verujem da je podjedanako ukusnoЈа ћу сутра да ручам оно што си спремила псу. Красно.
e divka, bas sam se pitala kako je kalipotaz od tikvica i spagete milaneze
dzuletu piletinu sa tikvicama i pirincem
poslednja dva dana je bolje, mnogo je komunikativnija i sabranija
zakazali su nam magnet za sledecu sredu, od ponedeljka je pripremamo sa infuzijama za totalnu i nadam se i cvrsto drzim palceve da je neka promena prolaznog karaktera
ako je moju majku kovid rasturio neuroloski i tek sada je i ona dosla na svoje, zasto to ne bi moglo da bude i sa zivotinjama
cvrsto verujem u dobro!
i dalje vuce i kruzi u desno, ako joj se sa te strane ne postavime divka, bas sam se pitala kako je kali
ona je bolje, koliko kontam, ajde drzim fige da rezultati budu dobri!
o jbti dalje vuce i kruzi u desno, ako joj se sa te strane ne postavim
samo tako moze da ide pravo bez zanosenja
i dalje ne moze da pije samostalno vodu, nego moram da joj dajem uz pomoc sprica ili male flasice sa kojom istisnem i pod pritiskom joj ubacim
hranu jede lakse kad je cvrsta, kad je kasasta onda moram kasikom da joj ubacujem
ali sad imamo komunikaciju
ustaje nocu, nocas sam ustala 5x zbog nje da je podigenm jer se navukla na parket gde proklizava, ali nije dahtala ni bila uznemirena
podignem je ode na svoj lezaj i obe nastavimo sa spavanjem
radili smo kompletnu analizu krvi i urina i sve je b.o
ispad koji je imala sa bubrezima je bio zbog nedovoljno unete vode u periodu od mesec dana kad je bila najveca vrucina
i ovaj neurolog kaze da na rtg snimku pluca ne vidi vodu, znaci vodu nije imala nego je ono krkljanje bilo posledica paralize polovine jezika i nepca
bas zeznuto, kako te navuce u pogresnom pravcu kad veterinar nije zainteresovan nego sta god da ga pitas samo vice to je zato sto je debela
u ovom trenutku nemamo jbt
ok, ide na bolje mic po mic, to je ogroman znak nekada
a cekaj, promenila si veta?
imas li nekog pouzdanog veta, to bi bilo najbolje
da, htela sam da ti kazem za loncarau ovom trenutku nemam
ekipa u yu biz centru nije zainteresovana za ozbiljan rad
imaju preveliki promet i kvalitet usluge je postao nizak
vet koja je nju ozbiljnije lecila je dala otkaz i trenutno ne radi nigde
ona mi je preporucila loncara kao najboljeg neurologa, a posle sam cula i od drugih da se u njega jedino kunu kad je neurologija u pitanju
sa ovih par kontakata koje smo imali, pristup mu je profesionalan i drzi svoju ekipu pod kontrolom
ali je na zvezdari
za ovako ozbiljne stvari nije mi prblem da idem, ali za uobicajene stvari mi treba neko ko je blize
imam veta koji mi dolazi kuci, od ponedeljka ce on da joj postavi braunilu i ulece ako zapne negde nama sa davanjem infuzije ta tri dana, ali sam nema dovoljno iskustva za kompleksnija lecenja
on se kune u loncara isto
Скувај па замрзни.Ja pokiselio pasulj juce ,sad mi se nesto i ne jede tek sam usto kilav
Ja pokiselio pasulj juce ,sad mi se nesto i ne jede tek sam usto kilav