limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.154
Ne mogu zamisliti sataras sa pavlakom.Ja u sve kuvano (osim supe) dodajem pavlaku ili grčki jogurt. I u sataraš čak.
Ni bilo sta drugo,osim boranije.A ni nju bas ne volim tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu zamisliti sataras sa pavlakom.Ja u sve kuvano (osim supe) dodajem pavlaku ili grčki jogurt. I u sataraš čak.
Iskreno,nikad mi uopste ne bi pala na pamet kombinacija tikvice i kiselo mlijeko.Лимун је хит!
Никада не експериментишеш? Не мора бити да си негде видела. Учини ти се да би ти се нешто слагало што до сада ниси јела па искомбинујеш?
Ja ne mogu da zamislim čemu se sve čudiš na ovoj temi. Ja sataraš bez pavlake ne priznajem, ni kušus slatki, ni paprikaš. Možda samo gulaš bez.Ne mogu zamisliti sataras sa pavlakom.
Ni bilo sta drugo,osim boranije.A ni nju bas ne volim tako.
И мени сатараш иде уз павлаку или стари сир.Ja ne mogu da zamislim čemu se sve čudiš na ovoj temi. Ja sataraš bez pavlake ne priznajem, ni kušus slatki, ni paprikaš. Možda samo gulaš bez.
Pa,cudim se jer to nisam nikad jela,niti vidjela da iko u mojoj okolini tako jede ili pravi.Ja ne mogu da zamislim čemu se sve čudiš na ovoj temi. Ja sataraš bez pavlake ne priznajem, ni kušus slatki, ni paprikaš. Možda samo gulaš bez.
Probaj pa javi. Nećeš se pokajati.Pa,cudim se jer to nisam nikad jela,niti vidjela da iko u mojoj okolini tako jede ili pravi.
Nikad u zivotu nisam jela slatki kupus ili paprikas sa pavlakom,niti vidjela da iko to kombinuje.
Ne zezam se,ozbiljna sam.
Писала сам када је мој син (1,5-2 године) код прабабе која га је чувала за ручак јео пиринач неки, слани, све са вегетом. А за десерт исто то, само отопљену чоколаду унутра.Limune nemoj ovo čitati.
Moja svekrva je jedan dan kuvala grah, a sledeći kiseli kupus. Treći dan pomiješa to dvoje. Djelovalo mi je ogavno dok nisam probala.
Nikad ne znaš dok ne probaš.

U Dalmaciji se jedu makarone u kombinaciji sa pasuljem,zovu to jelo pastasuta.Probala sam,moze se jesti,ali mi se ne svidja.Limune nemoj ovo čitati.
Moja svekrva je jedan dan kuvala grah, a sledeći kiseli kupus. Treći dan pomiješa to dvoje. Djelovalo mi je ogavno dok nisam probala.
Slatko slani čokoladni kaosutlijašПисала сам када је мој син (1,5-2 године) код прабабе која га је чувала за ручак јео пиринач неки, слани, све са вегетом. А за десерт исто то, само отопљену чоколаду унутра.
Шта зна дете шта је пилав а шта сутлијаш, а не разликује баш ни баба јел.![]()

Пашта фажол се зове. Мама је то често кувала, само црвени пасуљ иде. Одлично је.U Dalmaciji se jedu makarone u kombinaciji sa pasuljem,zovu to jelo pastasuta.Probala sam,moze se jesti,ali mi se ne svidja.
Inace ne volim nikakve buckurise u kuvanim jelima.
Ljudi cesto kuvaju krompir i grasak zajedno,ali ja volim ili jedno ili drugo...ne volim kombinaciju.
Лажни сутлијаш.Slatko slani čokoladni kaosutlijaš![]()

Moja pokojna baka je uvijek kuvala kiseli kupus i dodavala rizu u to.To dodje nesto kao sarma bez mesa.Limune nemoj ovo čitati.
Ja dodam kad dinstam kiseli kupus. Ti jednostavno ne voliš promjene u hrani.Moja pokojna baka je uvijek kuvala kiseli kupus i dodavala rizu u to.To dodje nesto kao sarma bez mesa.Ali meni se nikad nije svidjalo.
A meni je bas kuvani paradajz kontraindikacija za pavlaku.Мени павлака иде уз све што има кувани парадајз.
To je dalmatinsko jelo pašta - makaroni,fažol - grahПашташута су за мене макароне са млевеним месом, на луку и са зачинима. Сувље је него болоњез, нема соса.
Па добро, једеш мање разноврсно претпостављам. Више волиш оно на шта си навикла. Шта има везе.A meni je bas kuvani paradajz kontraindikacija za pavlaku.
Ali da budemo iskreni,ne volim ni kuvani paradajz ni u cemu.![]()
Mozda sam i pomijesala nazive,moguce da si u pravu.Пашташута су за мене макароне са млевеним месом, на луку и са зачинима. Сувље је него болоњез, нема соса.
А можда ми погрешно зовемо.Mozda sam i pomijesala nazive,moguce da si u pravu.
Ne znam,rekla bih da jedem raznovrsno,ali vjerovatno neku drugu "kuhinju".Па добро, једеш мање разноврсно претпостављам. Више волиш оно на шта си навикла. Шта има везе.