Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.748
Dolazi mi zaovica. U to ime
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vas dve cete postati najbolje drugarice

Како правиш месо?Pačje grudi, prilog povrće sa prosom, salata
Na zagrejanoj praznoj šerpi naglo ispržim deo sa kožom(narežem je na kvadrate), pa posle sa druge strane. Dodam crni i beli luk, kleku, ruzmarin, lovorov list, biber, so i u sopstvenoj masti, na srednjoj temperatutri lagano dinstam. Kad omekša i počne da cvrči na masti još malo zapečem da porumeni, sa obe strane, prethodno dodam mrvicu meda.Како правиш месо?
Одлично звучи! Хвала.Na zagrejanoj šerpi naglo ispržim deo sa kožom(narežem je na kvadrate), pa posle sa druge strane. Dodam crni i beli luk, kleku, ruzmarin, lovorov list, biber, so i u sopstvenoj masti, na srednjoj temperatutri lagano dinstam. Kad omekša i počne da cvrči na masti još malo zapečem da porumeni, sa obe strane, prethodno dodam mrvicu meda.
kakav ukus ima ostriga sos?Мени се лудачки једе пилетина у острига сосу, са хрскавим поврћем, тек мало обрађеним.
А тек је 10.
Више као оно тамно и густо од печења него на морско. Супер иде и уз месо из уз рибу.kakav ukus ima ostriga sos?
videla sam ga u tempu i nesto sam razmisljala da li da ga kupim za spring rolnice, pa sam odustala
ispekla sam mrvice sa borovnicama i kupinama..sad sam ubacila preko listice badema na par minuta, a posto sam ponovo izgubila miris, nista ne osecam
miris nemam opet vec nekoliko dana
juce sam imala neki fles, ludacki mi je zasmrdeo neki urin, nenormalno jako, kao da je neko cisternu prosuo u hodniku
pomislila sam da se mozda upisao neki od pasa, iako to ne rade
idem po kuci i njusim i smrdi mi strasno
cerka pita sta radim, kazem joj a ona kaze da se ne oseca nista
zamolim je da prodje jos jednom, kaze nista
zamolim sestru - kaze ne oseca se nikakav urin, niti ima bilo kakvog traga
posle toga sam izgubila miris za sve
sestra kaze da kuva boraniju sa junetinom
a nama u frizideru ogromna cinija corbe od pecuraka od subote..sad sam bacila
puna cinija pasulja, musaka za jos jedan obrok, supa..a sestra samo donosi i ne znam kako da joj objasnim da nam treba duplo manja kolicina od one koju isplanira za nas
a kako se dodaje prilikom kuvanja?Више као оно тамно и густо од печења него на морско. Супер иде и уз месо из уз рибу.
Па као и соја, ја пред крај.a kako se dodaje prilikom kuvanja?
Meni koja ne volim plavi patlidžan je savršen u ostriga sosu. Često sam to jela kod dece, a ovde sam mislila ići ću kod Kineza i kupiti da imam sebi po nekad da napravim, ali ništa od toga, daleko mi, a korona.Више као оно тамно и густо од печења него на морско. Супер иде и уз месо из уз рибу.
imas taj sos i u maxijuMeni koja ne volim plavi patlidžan je savršen u ostriga sosu. Često sam to jela kod dece, a ovde sam mislila ići ću kod Kineza i kupiti da imam sebi po nekad da napravim, ali ništa od toga, daleko mi, a korona.