dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
danas sam sama isla u nabavku posle mesec dana
i kao da mozak nisam ponela sa sobom
morala sam i vreme da uklopim, jer cerka danas i sutra radi
prvo sam isla u tempo, haoticno napunila kolica, dosla na kasu, shvatila da sma preskocila povrce i voce i da nisam kupila cureca prsa
srecom u pola 8 ujutru nema guzve pa je zena na kasi sama kucala, a ja dokupljivala ono sto mi fali
ni na pijaci nisam bila organizovanija, ali sam barem ono krupno i ono bez cega smo ostale uspela da kupim
stavila sam da se kuva supa od rozbratne
htela sam da izdinstam neke svinjske snicle u nekom saftu onako..
ali moja sestra kad uhvati tron ne popusta
porucila sam nam pastrmku za rucak i pravim corbu od pecuraka..ostavi to za sutra
gde da se svadjam sa njom kad me je izvukla ove tri nedelje unazad
ona i dalje svako jutro u pola sedam sidje donese tri case iscedjenih pomorandzi i meni svez hrskavi djevrek jer u sedam moram da popijem lekove
jedna casa za mene, druge dve za cerku i njenog decka, nema veze sto oni spavaju kod nje u stanu
samo su deca prihvatila tu njenu maniju i postuju i kad dodju u toku dana na rucak, popiju iz postovanja zbog truda i taj sok
ne verujem da iko jos ima takvu sestru
posto joj je decko tu za vikend, dobio je neke slobodno dane od kluba, pomoci ce nam danas i sutra idemo i da pakujemo stvari kako bismo ispraznili stan u kome je mm ziveo
rastanak od svega ovozemaljskog sto je nekome nekada bilo vazno
i kao da mozak nisam ponela sa sobom
morala sam i vreme da uklopim, jer cerka danas i sutra radi
prvo sam isla u tempo, haoticno napunila kolica, dosla na kasu, shvatila da sma preskocila povrce i voce i da nisam kupila cureca prsa
srecom u pola 8 ujutru nema guzve pa je zena na kasi sama kucala, a ja dokupljivala ono sto mi fali
ni na pijaci nisam bila organizovanija, ali sam barem ono krupno i ono bez cega smo ostale uspela da kupim
stavila sam da se kuva supa od rozbratne
htela sam da izdinstam neke svinjske snicle u nekom saftu onako..
ali moja sestra kad uhvati tron ne popusta
porucila sam nam pastrmku za rucak i pravim corbu od pecuraka..ostavi to za sutragde da se svadjam sa njom kad me je izvukla ove tri nedelje unazad

ona i dalje svako jutro u pola sedam sidje donese tri case iscedjenih pomorandzi i meni svez hrskavi djevrek jer u sedam moram da popijem lekove
jedna casa za mene, druge dve za cerku i njenog decka, nema veze sto oni spavaju kod nje u stanu

samo su deca prihvatila tu njenu maniju i postuju i kad dodju u toku dana na rucak, popiju iz postovanja zbog truda i taj sok
ne verujem da iko jos ima takvu sestru
posto joj je decko tu za vikend, dobio je neke slobodno dane od kluba, pomoci ce nam danas i sutra idemo i da pakujemo stvari kako bismo ispraznili stan u kome je mm ziveo
rastanak od svega ovozemaljskog sto je nekome nekada bilo vazno

)