86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Мени је пребранац из Максија добар.a tu hranu vec spremnu kod ovih sto kuvaju sam probala i nista ali nista od svega nema dobar ukus.
kuvaju ko za vojsku...
neukusno i bljutavo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени је пребранац из Максија добар.a tu hranu vec spremnu kod ovih sto kuvaju sam probala i nista ali nista od svega nema dobar ukus.
kuvaju ko za vojsku...
neukusno i bljutavo.

ne mogu probala sam svasta i nista nije po mom ukusu.Мени је пребранац из Максија добар.
nisi kod Nikole, takve pihtije je samo moj otac pravio i niko više, a i sve ostalo,a tu hranu vec spremnu kod ovih sto kuvaju sam probala i nista ali nista od svega nema dobar ukus.
kuvaju ko za vojsku...
neukusno i bljutavo.

I meni, dovoljno dobar da ga ja ne kuvam.Мени је пребранац из Максија добар.
Takodje, jesam mama al im nisam sluskinjaznaci i ja sam mama
al nema sanse da bih toliko ugadjala sto se hrane tice ko vas dve
majkemi
a mama sam stvarno![]()
Ја сам иначе баш захтевна што се тога тиче. Али ето, тај ми је укус легао. Некоме можда не би. Што је и нормално, јел.I meni, dovoljno dobar da ga ja ne kuvam.
To je super kad imaš sve tako provereno dobro.nisi kod Nikole, takve pihtije je samo moj otac pravio i niko više, a i sve ostalo,
ne kuvaju puno, ali imaju sve vrste jela, šta se proda to je, nema dosipanja sem pohovano što dodaju stalno i ribu kad je post
e sada i ja ovako, ali dok sam bila leteca sluzba za prikupljanje i isporucivanje dece od tacke a do tacke bМа ОК, различити смо. Ја тако у јелу не уживам. Морам лепо да поставим, да имам есцајг, салату поред, све... Иначе ни не једем.
Напољу могу кокице или сладолед али онда да седнем на клупу.
Ovo kao mene da si opisala. Diruckujem u autu, rucam ostatke jer mi zao da bacim hahae sada i ja ovako, ali dok sam bila leteca sluzba za prikupljanje i isporucivanje dece od tacke a do tacke b
jela sam u hodu uz put u kolima ...svugde samo ne za stolom ko svi normalni ljudi.
sada ne sednem dok sve nije kompletirano kao u restoranu.
vraćam sebi lepe trenutke uzivanja u hrani koje sam propustila dok sam s masnom bradom od pilecih krila jurila kroz zeleni talas u kneza milosa
gde je nikolanisi kod Nikole, takve pihtije je samo moj otac pravio i niko više, a i sve ostalo,
ne kuvaju puno, ali imaju sve vrste jela, šta se proda to je, nema dosipanja sem pohovano što dodaju stalno i ribu kad je post
poznajem vlasnika, sarađivao je sa mojom bivšom firmom, kuvarice, ima ih 5 koliko znam, su sve starije žene, domaćice,To je super kad imaš sve tako provereno dobro.
u Prvomajskoj u Zemunugde je nikola
volim pihtije ali jednom mi je bilo muka tri dana od pihtija spremljenih u jednoj vracarskoj kafani.
sad je na tom mestu hvala bogu neki maxi ....
odličan meni, naročito kozji sa suvim sljivamaДоговорили смо се управо, код куће за дочек.
Значи, сахер, патка, рукола са пармезаном и пињолима, можда она пилећа салата са сусамом да има и за сутра, или козји сир у сувој шљиви па то у сланиницу, ако зафали лако ћу брускете са пуно белог лука
То за 31. и 1.
За нас двоје више него довољно. Не треба се претрпати, после бућка све у стомаку![]()
Blago tebi Medopoznajem vlasnika, sarađivao je sa mojom bivšom firmom, kuvarice, ima ih 5 koliko znam, su sve starije žene, domaćice,
ima i deo samo za rošitilj, kupiš meso i tu ispeku, a veruj mi da se za sve ove godine nisam otrovala ni jednom, ceo Zemun
tu dolazi
uf de me nadje, medo na drugom kraju grada sam ali hvala za info kad se zadesim nekom prilikom tamo svraticu da probam bar nesto od njihovog repertoarau Prvomajskoj u Zemunu
sa hranom nema igranja, jednom se zezneš i ode reputacija za sva vremenapoznajem vlasnika, sarađivao je sa mojom bivšom firmom, kuvarice, ima ih 5 koliko znam, su sve starije žene, domaćice,
ima i deo samo za rošitilj, kupiš meso i tu ispeku, a veruj mi da se za sve ove godine nisam otrovala ni jednom, ceo Zemun
tu dolazi

nema na čemu hvala, oni rade svaki dan do 9 uveče i uvek su puni kupaca, cene nisu niske, ali ima za svakoga po nešto,uf de me nadje, medo na drugom kraju grada sam ali hvala za info kad se zadesim nekom prilikom tamo svraticu da probam bar nesto od njihovog repertoara