- Poruka
- 29.459
Све мажем истим џемом и то је то.
nema zanovetanja i izvoljevanja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Све мажем истим џемом и то је то.

nema zanovetanja i izvoljevanja.![]()
Ја сам у периоду 19-20 година била тако афектна. Нисам била задовољна, нисам видела излаз а нисам могла ни мир у себи да нађем. Па сам имала агресивне испаде, да особу гађам кломпом и разбијем зидну плочицу у кихињи, да га по глави измлатим алу фолијом, али оном ооогромном, тешком, ресторанском,... Једном сам замахнула бесно јастуком и дохватила лустер, он се одбио о плафон и све ми се сручило на главу када се разбиоisto, nepredvidiva sam i nije mi zao da unistim svoj trud![]()

ima takvih momenata. posto si me pitala za horoskopski znak, da znas da imam ovna u podznaku koji je tvrdoglav impulsivan i njegov bes kada nije kanalisan od strane dobrog blizanca ume da bude razoran, na zalost uvek je samodestruktivnost upitanju, a skoro nikada povredjivanje drugih ljudi.Ја сам у периоду 19-20 година била тако афектна. Нисам била задовољна, нисам видела излаз а нисам могла ни мир у себи да нађем. Па сам имала агресивне испаде, да особу гађам кломпом и разбијем зидну плочицу у кихињи, да га по глави измлатим алу фолијом, али оном ооогромном, тешком, ресторанском,... Једном сам замахнула бесно јастуком и дохватила лустер, он се одбио о плафон и све ми се сручило на главу када се разбио![]()
Слично, само себе једем.ima takvih momenata. posto si me pitala za horoskopski znak, da znas da imam ovna u podznaku koji je tvrdoglav impulsivan i njegov bes kada nije kanalisan od strane dobrog blizanca ume da bude razoran, na zalost uvek je samodestruktivnost upitanju, a skoro nikada povredjivanje drugih ljudi.
Kod moje mame,a i kod mene se sedi za stolom dok ja pecem.kako je koja pecena ide vruca u tanjir,pa mazi s cim hoces.retko sam pekla odjednom sve,da bih nosila u ledincetako je i moja mama kukala, dok jedan dan nije ispizdila i tresnula tanjir palacinki na sto uz recenicu ''kome se jede neka maze sta hoce, odmah, ili cu sve da pobacam kroz prozor''
i mi od tada skakali sami da mazemo, sta cemo, siroti![]()

Al onda jedete hladne?

Jedna drugu grejuZašto bi bile hladne, jedna drugu greju, ne razumem. Nije da ih jedemo posle tri sata![]()
Nema graktanja,za muza belu,za starijeg deblju,za mladjeg res...meni svaka pocepanaJu ju ju, tačno zamišljam monu babu da joj nas deset grakće daj meni daj meni, meni ovakvu meni onakvu![]()

haha neces verovati, jednom je cela vecera zavrsila u kanti za smece na sveopste zgrazavanje ukucana.
nisamnormalna, mogu sve da uradim i nije mi tesko, ali ako me u momentu nesto toliko iritira nemam kocnicu da pokazem koliko sam besna.

Овако и код мене. Углавном је бака правила, али сви заједно седну, треба и она да ужива, једе у миру а не да једе с ногу, док прави.A kod nas su se uvek prvo ispekle sve palačinke pa bi tek potom svi sedali za sto da jedemo zajedno.
Naravno, svako je mazao sebi jerbo ruke imamo![]()
Мени је то као за врат да бацам.
svaka cast na tako dobrim odnosima, ja ono govedo ne mogu namoliti da vidim dijete dok sam bio bolestan a kamoli nesto drugoex-u je danas bozic, deca idu sa njim na rucak, tako da ne kuvam danas nista
ja imam zakazane termine, pa cemo da se druzimo za nas bozic kod nas
spremila sam mu ciz za desert jer mu je to bila zelja ovih dana
pa da mu ispunim kao dobra vila![]()

Ti si se baš zaebo u izboru partnera.svaka cast na tako dobrim odnosima, ja ono govedo ne mogu namoliti da vidim dijete dok sam bio bolestan a kamoli nesto drugo

jesam, ali ne mogu ni nju da krivim za sve, voljela bi i ona da je pametnijaTi si se baš zaebo u izboru partnera.
Mi smo danas ručali pasulj.
Srećan Božić onima koji slave.
Mi danas praznično supu i špagete![]()