Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пре неки дан се заинтересујем шта су ти чупавци тј како се праве. Обичан патишпањ умочен у чоколаду и уваљан у кокосове мрве.

@тема:

Кромпир са побацаном панчетом (рерна) и салата од чери парадајза и лука.

Пре неки дан се заинтересујем шта су ти чупавци тј како се праве. Обичан патишпањ умочен у чоколаду и уваљан у кокосове мрве.

@тема:

Кромпир са побацаном панчетом (рерна) и салата од чери парадајза и лука.
Nije obican patispanj i kad uz kafu ili caj zelis tako neki terstasti kolac, odlican je

Paradajz corba,cevapi i pileca dziga na talandari.ima tata da mi se smrzne,al navalio.i luk.pa nek se i muz smrzne trceci pored kola
Ne idu cevapi bez luka
Vise niko ne govori cevapcici :aha:
Mislim da smo poslednji put taj termin cevapcici koristili kod moje svekrve
Ona je zivela u centru Berana, a dve ulice ispod njene zgrade su Markovici prodavali rostilj
Ne znas sta je ukusnije, lepinja I cevapcici peceni na rostilju na cumur

jedno vreme su pravili nešto što se zove bela pita, a i onaj od čokoladnog testa sa belim kremom, ne znaš koji je bolji bio, u zadnje vreme ih ne prave
a u trpezi imaju sušene konjske kobasice koje su fenomenalne, čak sam ih ubacivala u jelo kad kuvam, a čvarci su im isto odlični, samo nikako da kupim onaj džem od ljutih paprika, uvek zaboravim kad imam para
Ја чварке купујем искључиво на пијаци.
Имају две тезге неки људи са Златибора, из села Мачкат.
Чварци су им прави, домаћи.

Daj mi recept, molim te. Ja ih pravila prekjuče po nekom receptu sa neta, nisam prezadovoljna
Isprobala sam ih više, po ovom su mi najbolji. Margarin možeš da zameniš puterom, nema potrebe da naglašavam. Pečem u đuvečetu 19x33cm.

Prilozi

• IMG_20201227_135636_copy_600x764.jpg
    IMG_20201227_135636_copy_600x764.jpg
    167,1 KB · Pregleda: 49
  • IMG_20201227_135855_copy_600x800.jpg
    IMG_20201227_135855_copy_600x800.jpg
    168,7 KB · Pregleda: 44
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back