Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Curka, ruska i sve po redu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мада некоме врв ни не смета. Другарица једе у колима, док вози. Жваће, мрви, а ја се грозимМени је то као за врат да бацам.
Ta sam... sve mogu dok vozim i jedem i pijem i pusim i sminkam se, sve... mislim ne radim to cesto al mogu 
Rolovanu prasetinu?Торта обавезно. Него не знам које месо да узмем.
Rolovanu prasetinu?
I rolovana curka je dobraО томе размишљам. Моји су увек то узимали.
nikad necu skontati bolonjeze i supu u jednom meniju.![]()

Ja mislim da cu ovo. Posle ćemo pravu prasetinu za Božić i tinejdžerov rođendan. Biće ruska, salata sa pečenim paprikama, domaća supa i sarma za 1.1.Rolovanu prasetinu?
Торта обавезно. Него не знам које месо да узмем.
To se zove hamburska pecenicaJa ću mesnu veknu, mesnu štucu, ne znam kako se zove ono meso a unutra kuvana jaja pa je kao rolat, rusku, meze, pogaču, urnebes, pečeno povrće i čokoladni cheesecake sa nutelom i lešnicima, to nikada nisam pravila.
1.1. nam dolaze prijatelji i po njihovoj želji donose pečenje, što je baš lepo. Toliko sam se obradovala da nisam ni pitala sta ce doneti.
Meni je najlepše kad uzmem 2-3kg ili više (zavisi od potrebe), u komadu od vrata, onda to lepo išpikujem belim lukom i vrlo malo slaninice one baš suve, utrljam začine, biber, alevu, malo ruzmarina, so naravno..ostavim preko noći pokriveno na hladnom..ujutro.pod foliju jedno sat i po, i onda smanjiš pa na lagano još dok se fino ne ispeče...bude predivno, meko, sočno, lepota...ja obavezno negde na pola ubacim krompir na polovine isečen i začinjen..prste da poližeš...Торта обавезно. Него не знам које месо да узмем.

, uvek ili nešto jako malo, ili krajnje obično. Mojima kažem da im je svaki dan praznik sa mnom u kuhinji, tako da i ja imam pravo na odmor.dok sam radila na senjaku bila je neka super mesara u kojoj smo narucivali rostilj za sve prilike, cesto smo se okupljali oko punog stola, i ta mesara mi je usput kad krenem kuci a posto nemam vremena da cekam da mi ispeku jer zurim u vrtic po dete ja kupim pileca krila koja se peku non stop i uvek su vrucaМада некоме врв ни не смета. Другарица једе у колима, док вози. Жваће, мрви, а ја се грозимМени је то као за врат да бацам.
i rakiju šljivovicu uz paprike u pavlaci...bice i paprike punjene pavlakom i mozda neko meze. ja obozavam mezetluke.
Ма ОК, различити смо. Ја тако у јелу не уживам. Морам лепо да поставим, да имам есцајг, салату поред, све... Иначе ни не једем.Ta sam... sve mogu dok vozim i jedem i pijem i pusim i sminkam se, sve... mislim ne radim to cesto al mogu
![]()