- Poruka
- 29.459
Могу једну, и то дупло пржену, да се ломи када се савија, као тортиља, искључиво слану, са неким сиром на вруће да се развлачи. Иначе не.
ja volim mekane elasticne, nista da se ne lomi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Могу једну, и то дупло пржену, да се ломи када се савија, као тортиља, искључиво слану, са неким сиром на вруће да се развлачи. Иначе не.
Већина људи их волиja volim mekane elasticne, nista da se ne lomi.

tako je i moja mama kukala, dok jedan dan nije ispizdila i tresnula tanjir palacinki na sto uz recenicu ''kome se jede neka maze sta hoce, odmah, ili cu sve da pobacam kroz prozor''jao jeste, aj sto ispecem sve, nego posle traze i da im namazem eurokremom![]()

Већина људи их воли
Можда ја нисам људ!?

И мени.da se onako fino urolaju...
a sto ne volim americke palacinke...one su mi grozozo.
tako je i moja mama kukala, dok jedan dan nije ispizdila i tresnula tanjir palacinki na sto uz recenicu ''kome se jede neka maze sta hoce, odmah, ili cu sve da pobacam kroz prozor''
i mi od tada skakali sami da mazemo, sta cemo, siroti![]()

haha neces verovati, jednom je cela vecera zavrsila u kanti za smece na sveopste zgrazavanje ukucana.tako je i moja mama kukala, dok jedan dan nije ispizdila i tresnula tanjir palacinki na sto uz recenicu ''kome se jede neka maze sta hoce, odmah, ili cu sve da pobacam kroz prozor''
i mi od tada skakali sami da mazemo, sta cemo, siroti![]()

eh, al oni ne vole kad se ohlade namazane palacinke...Ја мажем и ролам док се пече следећа.

Никаква сам мама. Не знам да ли сам 10 пута пекла.
Пре ћу 3 торте направити него њих 10.
eh, al oni ne vole kad se ohlade namazane palacinke...
znaci usluga zvana pun pansiom, i namazano i toplo.
pa ti vidi kako cesse snaći![]()
И код мене рођенданска торта, уз бандеру поред пута, недалеко од куће, при паркирању у гаражу не може а да не видиhaha neces verovati, jednom je cela vecera zavrsila u kanti za smece na sveopste zgrazavanje ukucana.
nisamnormalna, mogu sve da uradim i nije mi tesko, ali ako me u momentu nesto to,iko iritira nemam kocnicu da pokazem koliko sam besna.
Својим углавном
eh, al oni ne vole kad se ohlade namazane palacinke...
znaci usluga zvana pun pansiom, i namazano i toplo.
pa ti vidi kako cesse snaći![]()
i jeste, mogu misliti kako joj je mozak prosvirao od prohtevato se zove vaspitno popravna mera.![]()

Исто. Чак и кромпир.al ja recimo vise volim kad s eohlade, nekako mi je izrazeniji ukus,....ja mnoge stvari vise volim hladne, ja i pizzu volim hladnu, burek, pite...osim guda, gude najvise volim onako vruce upravo pecene.
i jeste, mogu misliti kako joj je mozak prosvirao od prohteva
meni 2 sa eurokremom, jednu sa dzemom od kajsije i dve sa sunkom i sirom
meni 3 slane, 3 sa eurokremom, 2 sa dzemom od sljiva i jednu sa orasima i secerom
meni 2 slane i 2 slatke, sa cim hoces ali necu dzem od sljiva
meni 1 .
i onda sledi gore opisana scena![]()

isto, nepredvidiva sam i nije mi zao da unistim svoj trudИ код мене рођенданска торта, уз бандеру поред пута, недалеко од куће, при паркирању у гаражу не може а да не види
Када сам била балава и тупава. На грешкама се учиСвојим углавном
![]()

narocito ako nije uspeoisto, nepredvidiva sam i nije mi zao da unistim svoj trud![]()

Исто. Чак и кромпир.
А још мање туђisto, nepredvidiva sam i nije mi zao da unistim svoj trud![]()