Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jao jeste, aj sto ispecem sve, nego posle traze i da im namazem eurokremom:lol:
tako je i moja mama kukala, dok jedan dan nije ispizdila i tresnula tanjir palacinki na sto uz recenicu ''kome se jede neka maze sta hoce, odmah, ili cu sve da pobacam kroz prozor'' :eek:

i mi od tada skakali sami da mazemo, sta cemo, siroti :sad2:

tako je i moja mama kukala, dok jedan dan nije ispizdila i tresnula tanjir palacinki na sto uz recenicu ''kome se jede neka maze sta hoce, odmah, ili cu sve da pobacam kroz prozor'' :eek:

i mi od tada skakali sami da mazemo, sta cemo, siroti :sad2:
haha neces verovati, jednom je cela vecera zavrsila u kanti za smece na sveopste zgrazavanje ukucana.
nisamnormalna, mogu sve da uradim i nije mi tesko, ali ako me u momentu nesto toliko iritira nemam kocnicu da pokazem koliko sam besna.

haha neces verovati, jednom je cela vecera zavrsila u kanti za smece na sveopste zgrazavanje ukucana.
nisamnormalna, mogu sve da uradim i nije mi tesko, ali ako me u momentu nesto to,iko iritira nemam kocnicu da pokazem koliko sam besna.
И код мене рођенданска торта, уз бандеру поред пута, недалеко од куће, при паркирању у гаражу не може а да не види :rotf:
Када сам била балава и тупава. На грешкама се учи :) Својим углавном:lol:

eh, al oni ne vole kad se ohlade namazane palacinke...
znaci usluga zvana pun pansiom, i namazano i toplo.
pa ti vidi kako cesse snaći :lol:

al ja recimo vise volim kad s eohlade, nekako mi je izrazeniji ukus,....ja mnoge stvari vise volim hladne, ja i pizzu volim hladnu, burek, pite...osim guda, gude najvise volim onako vruce upravo pecene.

to se zove vaspitno popravna mera. :lol:
i jeste, mogu misliti kako joj je mozak prosvirao od prohteva

meni 2 sa eurokremom, jednu sa dzemom od kajsije i dve sa sunkom i sirom
meni 3 slane, 3 sa eurokremom, 2 sa dzemom od sljiva i jednu sa orasima i secerom
meni 2 slane i 2 slatke, sa cim hoces ali necu dzem od sljiva
meni 1 .

i onda sledi gore opisana scena :lol:

i jeste, mogu misliti kako joj je mozak prosvirao od prohteva

meni 2 sa eurokremom, jednu sa dzemom od kajsije i dve sa sunkom i sirom
meni 3 slane, 3 sa eurokremom, 2 sa dzemom od sljiva i jednu sa orasima i secerom
meni 2 slane i 2 slatke, sa cim hoces ali necu dzem od sljiva
meni 1 .

i onda sledi gore opisana scena :lol:

ja ne bih cekala toliko dugo, kod mene bi ta scena bila ubrzo potom..imate svi po dve rucice hvala bogu, zdravi ste, pravi i normalni pa izvolite i mazite. :evil:

И код мене рођенданска торта, уз бандеру поред пута, недалеко од куће, при паркирању у гаражу не може а да не види :rotf:
Када сам била балава и тупава. На грешкама се учи :) Својим углавном:lol:
isto, nepredvidiva sam i nije mi zao da unistim svoj trud :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back