Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znaci i ja sam mama
al nema sanse da bih toliko ugadjala sto se hrane tice ko vas dve
majkemi
a mama sam stvarno :malav:
Pa ti si vise mama u nekim drugim stvarima.ja znam da sam mama kvocka i ne mogu protiv toga.ali nisam samo svojoj,ja stalno zaustavljam komsijsku decu da se zakopcaju,da ustanu sa betona...
IMG_20201224_151819.jpg

ja ne kontam zasto je kod nas klasik jaje i spanac, meni ta kombinacija nikad nije isla zajedno. meni je za spanac nekakva becka snicla i slicno, a uz becarac ne mora nista ili eventualno neki lep stari sir...najbolje od ovicice ili koze.
Ni ja ne volim jaja uz spanać, a obožavam i spanać i bećarac i uz oba mora neko meso.

Ja sam pravila po nekom posnom receptu za medenjake, a royal masa za ukrašavanje ti je dva belanceta i prah šećera dok ne bude dosta gusto, oko 300 gr. To moraš držati u kesi za ukrašavanje ili poklopiti jer se brzo stvrdne.
Pogledajte prilog 822847
Sa tom royal masom i lepiš, ali prvo ukrasiš pa se malo osuši i onda lepiš

Au, iskreni blam me pokrio, ja sam tu kućicu kupila:lol:.
Nisam je još uvek otvorila, tamo 29-og cu, ima je u Ikei, uz nju samo dr. Oetker baking glue i videcemo kakva će biti...vaša je sjajna, duplo sjajnija od svake kupovne!

Mnogo mi je zao,osecam se odgovornom.mada mislim da ih je tara pravila i da je bila zadovoljna
meni su bile super ukusne i nije da nisu uspele, samo sam nasla izgovor da ih nestanem za jedno popodne
nego Smoki, recept je odlican, samo je trebalo da imam vise strpljenja i da sacekam jos malo
mislim testo he naraslo ali kad sam razvukla oklagijom i napravila krofne trebalo he da ih pustim desetak. inuta pre przenja

Ово изгледа божанствено! Тачно осетим укус.
Код тебе ћемо то, код Марлона реформу :kolac:

:bicikl2:
veoma slicno reformi.
orasi i belanci u puslu, a krem od putera zumanca i cokolade, sve isto
ali videcemo ko jebolja domacica marlon ili ja
mada i one njegove palacinke nisu za bacanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back