- Poruka
- 400.120
Skuša u rerni i krompir sa blitvom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam u Vojvodini a kažem oblatne.Што? Па знамо да сви у Војводини кажу облатне, шта је ту чудно?

Ovo ako nije ljubinka, ne zvala se ja domaćica. Svuda pođi, na Krstaricu dođi.![]()
Ozna sve doznaOvo ako nije ljubinka, ne zvala se ja domaćica. Svuda pođi, na Krstaricu dođi.![]()
Ma znam joj jelovnik.Ozna sve dozna![]()

Al ti je ruska , a gde su jaja, majonez i sve ono lepo nezdravo u njoj ?Руска салата готова...
Pogledajte prilog 1432594
KlasikaMa znam joj jelovnik.
A rekla je da se nikada neće vratiti.
Ko je ne zna...

Ti si kraljica, pored mene bi mogla da piše do prekosutra, ako ne napiše da mora da pita muza sme li da uključi klimu ili da mora svekrvi da kupi ko zna koliko metara drva, džaba sveMa znam joj jelovnik.
A rekla je da se nikada neće vratiti.
Ko je ne zna...
Al ti je ruska , a gde su jaja, majonez i sve ono lepo nezdravo u njoj ?
Ово је зимска руска, кисељакAl ti je ruska , a gde su jaja, majonez i sve ono lepo nezdravo u njoj ?

Nije to ruska to je šarena salata,hajmo sad u jedan fajt,kako je ko zoveОво је зимска руска, кисељак![]()

Ista moja samo ja stavim i luk.Ја сам овако добила рецепт, као Зимска руска
Зелени парадајз и паприка, купус, шаргарепа и корнишони.
Нисам спремала до сада, тако да нема фајта![]()
Аааа, па онда је твоја зато шарена, а моја рускаIsta moja samo ja stavim i luk.

Ja najviše luk i jedem,prelijep mi je kiseli luk. Razmišljam da ukiselim da vidim kako bi izgledalo.Аааа, па онда је твоја зато шарена, а моја руска![]()
Sarena,normalno.Nije to ruska to je šarena salata,hajmo sad u jedan fajt,kako je ko zovePogledajte prilog 1432619

A kao Rusi imaju i ljeto?Ја сам овако добила рецепт, као Зимска руска
Зелени парадајз и паприка, купус, шаргарепа и корнишони.
Нисам спремала до сада, тако да нема фајта![]()
Rusi ni rusku salatu ne zovu ruska.Јесте шарена, али руска![]()

Али ми је зовемо, немам појма зашто...Rusi ni rusku salatu ne zovu ruska.
Kamoli sarenu.![]()