- Poruka
- 11.376
Španat i faširi od krompira, celera i šargarepe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Palačinke sa narandžom?
Они живе тако што уз веганску храну пију гомилу суплемената.Krem čorba od pečuraka.
I nešto me zanima... Kakav kvar imaju ti vegani pa veruju da je ono što oni jedu zamena za ono što ne jedu.
Juče sam dugo gledala neke recepte na yt kako se pravi veganski trapist, veganska pavlaka, veganska pavlaka za kuvanje... I napravih tu veganska pavlaku za kuvanje. Jeste, liči izgledom i strukturom, ali ukusom je to jako daleko od onog šta zamenjuje. I sada sam je zunula u krem čorbu i uopšte nema nikakav ukus pavlake za kuvanje. Dodala sam i nutritivni kvasac koji navodno daje sirast ukus i koji je kao jako zdrav i bla, bla, bla... Ali ništa od toga.

Svi vegani su takvi. Juče nešto čitam i jedna pita zašto neko misli da je covjek važniji od životinje.Они живе тако што уз веганску храну пију гомилу суплемената.
Јер наше поднебље не даје могућност да се све надомести кроз поврће и воће, чак ни са увозом хране коју немамо овде.
Тако да је то један изузетно здрав начин живота.
А ценим да су требали бити и главна ударна песница екипе која планира да нам укине месо у исхрани. Јер су опасно агресивна скупина. Као секта су.
Тако, рецимо, другарицина сестра која је веган одбија да јој нахрани дете невеганском храном док га она чува.
Шта би било да треба да га причува 10 дана или да оду на море заједно?
sto joj nisi napisala da turi glavu na panj umesto kokoskeSvi vegani su takvi. Juče nešto čitam i jedna pita zašto neko misli da je covjek važniji od životinje.
Ту је проблем што се емоције према човеку и животињи изједначавају.Svi vegani su takvi. Juče nešto čitam i jedna pita zašto neko misli da je covjek važniji od životinje.
Ne mogu sa takvim osobama uopšte da se raspravljam. Fanatizam bilo koje vrste ne zaslužuje bilo kakav komentar. Nemam ti kadsto joj nisi napisala da turi glavu na panj umesto kokoske

moja je ex veganicaОни живе тако што уз веганску храну пију гомилу суплемената.
Јер наше поднебље не даје могућност да се све надомести кроз поврће и воће, чак ни са увозом хране коју немамо овде.
Тако да је то један изузетно здрав начин живота.
А ценим да су требали бити и главна ударна песница екипе која планира да нам укине месо у исхрани. Јер су опасно агресивна скупина. Као секта су.
Тако, рецимо, другарицина сестра која је веган одбија да јој нахрани дете невеганском храном док га она чува.
Шта би било да треба да га причува 10 дана или да оду на море заједно?
Oni malo kome smetaju ali njima smetaju skoro svi.Ma ne smeta meni što oni jedu to što jedu, kao što mi ne smeta ni što gej populacija radi to što radi u svojoj kući.
Ali brate, kada na gomili snimaka spremaju te neke kopije sireva, pavlaka i mljackaju ubeđujući gledaoce da je to baš apsolutno isto kao i pravo, onda pomislim da sa mnom nešto nije u redu jer ja taj ukus uopšte ne osetim i ne razumem.
pa ne osjetis ga jer ga nemaMa ne smeta meni što oni jedu to što jedu, kao što mi ne smeta ni što gej populacija radi to što radi u svojoj kući.
Ali brate, kada na gomili snimaka spremaju te neke kopije sireva, pavlaka i mljackaju ubeđujući gledaoce da je to baš apsolutno isto kao i pravo, onda pomislim da sa mnom nešto nije u redu jer ja taj ukus uopšte ne osetim i ne razumem.
Па која је мотивација, заиста?pa ne osjetis ga jer ga nema
a ne razumijes im motivaciju jer je sumanuta?![]()