Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A one breskvice kolači, pravi li to neko?
Razmišljam za dolazeću Slavu da ih napravim, jer, kako sam čula, može i nedelju dana ranije da se naprave.
Ima li neko proveren recept, po mogućstvu sa mašću i ako postoje neki saveti, pišite.
mogu ti ja uzet od matere recept
kod nas se to tradicionalno pravi
al mene fakat mrzi da dubim nozicem sto kolacica 😄

Ја први пут правила онај банана хлеб, јер су банане биле презреле а брашњаве, нису биле фине за јело. Таман да клинци једу док уче уз онај чај банана- ананас.
За викенд смо имали госте. У земљаној посуди сам правила као сач али у рерни. Нисам стигла да сликам, било је сјајно. Кобасице и врат са поврћем. Месо се одвајало, без ножа а укус као шункице. Мммм...

Prilozi

• IMG-80b657beece2eafa7621cb2e46790052-V.jpg
    IMG-80b657beece2eafa7621cb2e46790052-V.jpg
    107,5 KB · Pregleda: 33
zene se ne selame seljacino
"Prohodaj malo mojom mahalom. Poselami moju staru majku, moju dragu i moja tri mala goluba, što često lete oko moga mezara i daruju me pokojom fatihom. Pomiluj ..."

" Poselami majku od onoga koji je rekao, uistinu je Allah u tebi dobro stvorio. Insan ne zna koje dobro mu Allah, dž.š., može ostaviti. Ja molim Allaha da nas počasti da ovo razumijemo."

Druga Hutba

Selam ti od seljačine!;)

Poslednja izmena:
"Prohodaj malo mojom mahalom. Poselami moju staru majku, moju dragu i moja tri mala goluba, što često lete oko moga mezara i daruju me pokojom fatihom. Pomiluj ..."

" Poselami majku od onoga koji je rekao, uistinu je Allah u tebi dobro stvorio. Insan ne zna koje dobro mu Allah, dž.š., može ostaviti. Ja molim Allaha da nas počasti da ovo razumijemo."

Druga Hutba

Selam ti od seljačine!;)

jel se poznajemo ti i ja?
ne poznajemo
nemamo se sta ni pozdravljati.

I nemoj više pisati o stvarima u koje se ne razumeš, jer tako rizikuješ da ispadneš glup/a. Prijatan dan ti želim!

i dalje ne kapiras
copy paste ne fercera
ne pozdravljas tako (ili ikako) nepoznate zene
jer je nekulturno
+ ni ti ni ja nismo muslimani pa si dodao jos jedan sloj nekulture
tako da, izigravaj ovuda sta god zelis
mene zaobidji da ne bi poslije bilo kukanja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back