- Poruka
- 11.358
Danas musaka, ima i neka bela čorba od prekjuče.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo ti je dosadno kad brojiš.Subota, podne, i do sada samo 2 posta na ptf. Čestitam!
auuuPogledajte prilog 1258083
Ajde na pasulj.
Bolji pasulj niste jeli.
Uspelo mi je i kao da sam ga skuvao kao nekada na Vojnoj Akademiji.
E nisam to pravila nikad jer mi paprike i krompir slabo idu zajedno, takav mi tripPaprike punjene krompirom.
Živ izrendan krompir, propržen luk, bijeli luk, jaje, malo mladog sira i pavlake i začini. Mora dobro da se zamasti inače nije ukusno. Može odozgo ko voli pavlaka i jaje umućeno. Ovako je još moja baka pravila i ja ništa tu ne bih mijenjala.E nisam to pravila nikad jer mi paprike i krompir slabo idu zajedno, takav mi trip
Znas ono kad narucis negde punjene paprike pa ti serviraju sa pireom, pa tacno mi ne bude dobroto mi je skrnavljenje svete paprike
Elem,
Taj fil sa krompirom, jel od prethodno skuvanog krompira, ili ziv?
Ne.Ima li neko recept za "kolač" koji mogu jesti oboleli od kandide.
Bez bilo kakvog šećera, čak ni urme ne dolaze u obzir.
A da na primer u ovsene pahuljice na vodi dodam kakao, kokos i badem pa napravim kuglice?Ne.
Oboleli od kandide bi trebali i mleko da izbegavaju. Svaki šećer (voćni, industrijski, mlečni) treba da se izbegava do izlečenja.
I sve to bez šećera?A da na primer u ovsene pahuljice na vodi dodam kakao, kokos i badem pa napravim kuglice?
Sme li stevia?Ne.
Oboleli od kandide bi trebali i mleko da izbegavaju. Svaki šećer (voćni, industrijski, mlečni) treba da se izbegava do izlečenja.
Ako sme stevia, onda mozes razne da prilagodis...samo oprez-mnogo je slatka, i to drugacije slatka nego secer.Ima li neko recept za "kolač" koji mogu jesti oboleli od kandide.
Bez bilo kakvog šećera, čak ni urme ne dolaze u obzir.
Jeste to super rucak, jedno od omiljenih mi jela.Odlicno je ispao, samo sto praziluk tako ceo nije najsjajnija ideja.
Mi zapravo eskperimentisemo za ovaj rucak sa raznim povrcem i, pored sigurica kao sto su krompir, sargarepa, patlidzan i tikvice, odlican je bio i sa korenom celera.
Aha tako znaciŽiv izrendan krompir, propržen luk, bijeli luk, jaje, malo mladog sira i pavlake i začini. Mora dobro da se zamasti inače nije ukusno. Može odozgo ko voli pavlaka i jaje umućeno. Ovako je još moja baka pravila i ja ništa tu ne bih mijenjala.
Ne sme.Sme li stevia?
Ne znam u sta spada...