- Poruka
- 399.650
Bulgur sa povrcem i šnicla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ti je, imaš li temperaturu, boli li te sta?Ja ležim još uvek. Muž je zakuvao supu iz kesice, napravio pire i ispekao ćevape.
Torte ima od prekjuče, napravio Sava dedi za rođendan.
Дивну децу имашJa ležim još uvek. Muž je zakuvao supu iz kesice, napravio pire i ispekao ćevape.
Torte ima od prekjuče, napravio Sava dedi za rođendan.

Stalno imam t oko 37. Nikako da padne. Grlo mi se grozno upalilo, pa sam zvala u ambulantu. Prepisali mi panklav, pijem ga od petka uveče, pa je malo bolje.Kako ti je, imaš li temperaturu, boli li te sta?
Nema to veze, moja mlada je vakcinisan pa je imala 5 dana 40 temp.,jedva se izvuče, i infuziju i svašta nešto, a isto i zet.Stalno imam t oko 37. Nikako da padne. Grlo mi se grozno upalilo, pa sam zvala u ambulantu. Prepisali mi panklav, pijem ga od petka uveče, pa je malo bolje.
Svaka kost me boli od ležanja, ali ne daju mi ništa da pipnem. Pa ili sedim, ili ležim.
Došla sam do zaključka da koronu lakše preguraju vakcinisani. Moja mama, koja ima 83 godine, lakše i brže je pregurala od mene.
Скувај пасуљ из кесице и Бог да те гледа!ne znam
jel je dobar?Скувај пасуљ из кесице и Бог да те гледа!
Svaka castSupica
I burgeri, trazila deca da pravim burgere
Zasto mama ne kuva pasulj?Мами и баки белу боранију са мирођијом за 2 дана. А сутра им кувам пасуљ за среду и четвртак. Томе се радују.
Одличне су биле посне пуњене паприке, уместо меса плави патлиџан на ситне коцкице, све остало исто.