Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemas pojma.
Ja pravim kako je pravio jedan tip proslo leto odusevila sam se kad sam probala i samo tako.
Po osobi 100 grama spageta.
Jedno jaje po osobi plus jedno, oko 70 g parmezana po osobi... e sad ako pravis za 3 osobe, znaci jaja idu 3+1, ta matematika, jaja i parmezan se umute, so, biber
Slanina se isprzi, bolje ona vise prosarana da ima masno, u tu przenu slaninu se dodaju spagete i promesaju da upiju masnocu. Zatim skines sa sporeta i umesas ona umucena jaja sa parmezanom, mesas... dodajes vode od kuvanja dok mesas po potrebi i to je sve...
Najlepse karbonare ubedljivo
ja bih peglu bacila od karbonare
meni je sve s jajima zasu
al okej, gomila ljudi to voli
samo sto ti talijani ne prave sa obicnom slaninom vec s nekom od svinjskih obraza
mislim da je kod nas nesto slicno zapravo gronik

Juče smo iz nekog kineskog brzog restorana kupili dve porcije. Svaka porcija tri jela i pirinač.
Prejeli smo se, a na želudac palo ko kamen. Čini mi se da je bilo premasno mada nije tako delovalo.
I posle toga mi muž pošalje sliku...
IMG-5033515b977c8a2af7f343e36cd8cb93-V.jpg

Juče smo iz nekog kineskog brzog restorana kupili dve porcije. Svaka porcija tri jela i pirinač.
Prejeli smo se, a na želudac palo ko kamen. Čini mi se da je bilo premasno mada nije tako delovalo.
I posle toga mi muž pošalje sliku... Pogledajte prilog 1214238
U Ada molu ima ona kineska brza hrana, isto tako 3 različita jela i šta hoćeš pirinač ili nudle ili prženi krompir....nekad uzmem veću porciju pa 2 dana uživam, bas ih volim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back