I kad platiš porez, struju, infostan... dinar ide braćiNe bi im dinar ostavio i tu makar crko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kad platiš porez, struju, infostan... dinar ide braćiNe bi im dinar ostavio i tu makar crko
Izbegavam sve sta mogu,struja oko 1500 leti,ove zime necu stici da ubacim lozenje,al planiram drva da skupljam iz suma okolo,samo porez josI kad platiš porez, struju, infostan... dinar ide braći
ja bih peglu bacila od karbonareNemas pojma.
Ja pravim kako je pravio jedan tip proslo leto odusevila sam se kad sam probala i samo tako.
Po osobi 100 grama spageta.
Jedno jaje po osobi plus jedno, oko 70 g parmezana po osobi... e sad ako pravis za 3 osobe, znaci jaja idu 3+1, ta matematika, jaja i parmezan se umute, so, biber
Slanina se isprzi, bolje ona vise prosarana da ima masno, u tu przenu slaninu se dodaju spagete i promesaju da upiju masnocu. Zatim skines sa sporeta i umesas ona umucena jaja sa parmezanom, mesas... dodajes vode od kuvanja dok mesas po potrebi i to je sve...
Najlepse karbonare ubedljivo
A mojoj mirni to omiljeno jelo.ja bih peglu bacila od karbonare
meni je sve s jajima zasu
al okej, gomila ljudi to voli
samo sto ti talijani ne prave sa obicnom slaninom vec s nekom od svinjskih obraza
mislim da je kod nas nesto slicno zapravo gronik
znam, znam : )A mojoj mirni to omiljeno jelo.
Pa znas sta je narucila da klopa![]()
Nije ni meni karbonara omiljena, više volim bolonjeze ili one posne sosove na bazi tikvica, brokolija...ja bih peglu bacila od karbonare
meni je sve s jajima zasu
al okej, gomila ljudi to voli
samo sto ti talijani ne prave sa obicnom slaninom vec s nekom od svinjskih obraza
mislim da je kod nas nesto slicno zapravo gronik
U Ada molu ima ona kineska brza hrana, isto tako 3 različita jela i šta hoćeš pirinač ili nudle ili prženi krompir....nekad uzmem veću porciju pa 2 dana uživam, bas ih volim...Juče smo iz nekog kineskog brzog restorana kupili dve porcije. Svaka porcija tri jela i pirinač.
Prejeli smo se, a na želudac palo ko kamen. Čini mi se da je bilo premasno mada nije tako delovalo.
I posle toga mi muž pošalje sliku... Pogledajte prilog 1214238

E neka si ti nama rekao... Stvarno je pogubno to što dva puta godišnje kupim i pojedem brzu hranu.Brza hrana je pogubna za vaš organizam! Sadrži puno kalorija, zasićenih masti, ugljenih hidrata i ogromne količine soli![]()
Dobro, ako je samo dva puta godišnje, ondak u redu, izvinjavam se!E neka si ti nama rekao... Stvarno je pogubno to što dva puta godišnje kupim i pojedem brzu hranu.
Kako si subjektivno?Ja sam koronirana, pa će mm da peče roštilj kobasice i pomfrit.
Ma idi begaj, iz kojih novina si to prepisaoBrza hrana je pogubna za vaš organizam! Sadrži puno kalorija, zasićenih masti, ugljenih hidrata i ogromne količine soli![]()

Što vi imate nežnu ruku...Ma idi begaj, iz kojih novina si to prepisao
A i potpuno je isto da li jedes picu, pleskavicu, Mek, KFC ili kinesku hranu![]()
A sto bi ih unistila, samo ih przni malo pre rerne, lepse jeIzvadilq curece snicle
Mrzi me da ih pohujem, stvaika bih u rernu sa pavlakom za kuvanje i parmezanom ali se bojim da cu da ih unistim
E pa taj deo mi je problenA sto bi ih unistila, samo ih przni malo pre rerne, lepse je
Mnogo bolje nego juče.Kako si subjektivno?