Tender poisson
Primećen član
- Poruka
- 752
musaka od karfiola
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nismo ni sumnjali.Samo da prijavim kako je gulaš ispao vrhunski, meso je odlično. Probaćemo i ostalo šta imaju u ponudi. Barem se isplatilo iako je skuplje. Vrlo sam zadovoljna.
Napravili su bas ukusnu mesavinu, dobar je odnos povrca@dive, gde ima tog povrća? Ja ne umem da izgrilujem povrće. Meni bude žilavo. Ili to tako treba da bude, a ja ne znam?
Koliko je to pakovanje?Napravili su bas ukusnu mesavinu, dobar je odnos povrca
Meni je samo taj balzamiko kao dodatak bio dovoljan..mogao je umesto njega i cen belog luka, bio bi isto ukusan
Kupila sam u tempu, a ima ga i u maksiju..kosta nesto manje od 250din
Hvala. Prvi put kada budem u Maksiju, pogledaću.Napravili su bas ukusnu mesavinu, dobar je odnos povrca
Meni je samo taj balzamiko kao dodatak bio dovoljan..mogao je umesto njega i cen belog luka, bio bi isto ukusan
Kupila sam u tempu, a ima ga i u maksiju..kosta nesto manje od 250din
Vjerovatno ga dugo držiš na tavi, na vrelu tavu baciš i kratko sa obe strane. Ja solim kad skinem a tave.@dive, gde ima tog povrća? Ja ne umem da izgrilujem povrće. Meni bude žilavo. Ili to tako treba da bude, a ja ne znam?
600grKoliko je to pakovanje?
O pa lepo.
kao prilog uzO pa lepo.
pa da, da kore upiju tecnost i omeksajuNaslagala sam lazanje, sad neka stoji jedno sat/dva, pa ce u rernu.
Jednom sam gledala italijanskog kuvara, pa je preporucio da se lazanje napravi par sati pre nego sto se ispece, probala sam tako i stvarno je bolje.
Pogledajte prilog 1130342
Ja некада и вече пре. Затворим фолијом и у фрижидер.Naslagala sam lazanje, sad neka stoji jedno sat/dva, pa ce u rernu.
Jednom sam gledala italijanskog kuvara, pa je preporucio da se lazanje napravi par sati pre nego sto se ispece, probala sam tako i stvarno je bolje.
Pogledajte prilog 1130342