Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.535
Sutlijaš!Jaja slanina crni luk,sad razmisljam palacinke ili sutlijas
Nemoj samo sutlikaš posle pilava

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sutlijaš!Jaja slanina crni luk,sad razmisljam palacinke ili sutlijas

Направи мусаку са печуркама уместо меса.I meni se vuce neki krompir za pire a ne jede mi se,pre bih musaku a muka mi od pomisli kakvo se meso prodaje,vrv cu picu ako bude normalna cena testa jer su neki digli duplo,zinat necu duzmem
Па пропржи на луку и са још неким поврћем. Можеш прво сланину или ту шунку за пицу на коцкице ако хоћеш јаче.Pa nije losa ideja nego nesto malo imam pecuraka 200g taman za picu

Може.Znate onaj c proizvod, zacin tj. gotova stvar, recimo: makaroni sa 4 vrste sira...e sad, tamo pise da se to sprema sa pavlakom za kuvanje ali ja to nemam trenutno, moze li ona obicna kisjela pavlaka sto nije u tecnom obliku?
Da ne idem do prodavnice ako moze.![]()
Hvala <3Може.
Али то је ужасно слано све, пази са количином тог прашка.
Dozivis ga kao zacin od sira, dodas normalno sir i ne bude lose.Ja sam samo jednom to kupila i ocekivala bogzna sta...ali nije mi se dopalo uopste.
Bolje uzeti jednu vrstu pravog sira i napraviti makarone,nego te kvazi cetiri vrste iz kesice.![]()

Jednom sam to kupila i nikada više...meni se nije svidelo imalo je nekakv kiselksat ukus koji meni ne odgovaraZnate onaj c proizvod, zacin tj. gotova stvar, recimo: makaroni sa 4 vrste sira...e sad, tamo pise da se to sprema sa pavlakom za kuvanje ali ja to nemam trenutno, moze li ona obicna kisjela pavlaka sto nije u tecnom obliku?
Da ne idem do prodavnice ako moze.![]()
iduci put napravi obican besamel - zagrijes ulje, ubacis dvije kasike brasna i mijesasNema ni kisjelkast ni slan ukus vec se malcice 'osjeca' jedan od sireva.
Da..iduci put napravi obican besamel - zagrijes ulje, ubacis dvije kasike brasna i mijesas
pa dolijes mlijeka i mijesas dok se ne zgusne
u to dodas narendanog sira kakvog zelis jednu solju ili 1.5
zacinis persinom, paprom, bijelim lukom i malo dimljene paprike
posolis po zelji
umjesas kuvanu tjesteninu i gurnes u rernu da se mrvu zapece
a ta kesica je cista prevara - zacinjeni gustin
zato i treba da dodas pavlaku
jer unutra nema s od sira
pa iskoristis taj koji imasSvidjaju mi se oba vasa recepta..ali kod mene u frizideru uvijek bude uglavnom jedna vrsta sira.![]()