Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne jedem uopšte grickalice,ni čipseve,ne pijem pivo ni alkohol,ne pijem gazirana pića,jedem malo mesa i rijetko jedem hljeb i peciva iz pekare i brzu hranu...I ne jedem nešto mnogo količinski.
I opet imam 2 do 3 kg viška po mojoj procjeni.🙂
Šta bi bilo kad bih još i to sve jela.
Jedino što jedem vjerovatno više od prosjeka je slatko.Ali bez torti i kolača.😂
Mislim da je najveći problem sjedenje i nekretanje.

obarim prokulice i zelenu boraniju
onu tanku
i to vrlo kratko da ostane hrskavo
u voku na maslinovo ulje bacim malo sitno sjeckane pancete
kad je prozirna onako postala
dodam iscijedjene prokulice i boraniju
malo papra, malo cilija u prahu i/ili dimljene paprike
sok i narendanu koricu jednog limuna, posolim
i izrucim u vatrostalnu
pa ubacim u rernu na 15-20 min ili manje
serviram uz neko meso, jel
pravila sam danas po ovom tvom receptu ali samo prokulice bez boranije i svidelo mi se ,
super recept.kao prilog mesu ili ako se hoce rucak bez mesa
sledeci put cu sa boranijom

izdinstano povrce i preliveno jajima i zacinima i kockice curetine

500.jpg

zetu je bio rodjendan prekjuce
dan pre toga pitam cerku da li hoce da napravim tortu, ona kaze nemoj porucila sam neku malu
na dan rodjendana su isli sa kumovima na rucak, ja ga ujutru pozovem da mu cestitam i kazem kad budete zavrsili sa planovima, svratite da ti dam poklon
on kaze - svraticemo, nemoj da s eopterecujes ni sa cim, idemo sa kumovima na rucak, pojescemo samo po kolac kad dodjemo
koji sad kolac???
sta cu
odem do poslasticarnice, subota, zavrsavaju sa poslom, iskukam da tek ispecenu belu koricu nafiluju kao suskavu tortu i da ubace maline unutra
torta ispadne savrsena, sa kiselim prelivom od malina preko slatke pavlake na kraju
dodju deca, dodju i sestra i zet, pojede se samo polovina torte
juce smo preostalo..a slatkise tako jake nismo skoro jeli
zato danas bela corba od puno celera, sargarepe i malo secerca i zelene boranije

zetu je bio rodjendan prekjuce
dan pre toga pitam cerku da li hoce da napravim tortu, ona kaze nemoj porucila sam neku malu
na dan rodjendana su isli sa kumovima na rucak, ja ga ujutru pozovem da mu cestitam i kazem kad budete zavrsili sa planovima, svratite da ti dam poklon
on kaze - svraticemo, nemoj da s eopterecujes ni sa cim, idemo sa kumovima na rucak, pojescemo samo po kolac kad dodjemo
koji sad kolac???
sta cu
odem do poslasticarnice, subota, zavrsavaju sa poslom, iskukam da tek ispecenu belu koricu nafiluju kao suskavu tortu i da ubace maline unutra
torta ispadne savrsena, sa kiselim prelivom od malina preko slatke pavlake na kraju
dodju deca, dodju i sestra i zet, pojede se samo polovina torte
juce smo preostalo..a slatkise tako jake nismo skoro jeli
zato danas bela corba od puno celera, sargarepe i malo secerca i zelene boranije
Dive,ti bas ugadjas djeci.💕

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back