- Poruka
- 29.459
ja kako sma pocela vamo namo da kuvam za pare, ja sve manje i manje kuvam kuci. 
smorile mi se serpe i lonci.

smorile mi se serpe i lonci.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Логично.ja kako sma pocela vamo namo da kuvam za pare, ja sve manje i manje kuvam kuci.![]()

bogi jel ti o mikseru il o japanskom dilduИма моја бака супер наставак на миксер за то. Као штапни али није, као нека четка је, од пластике наравно, али тако као јеж, у круг. И за час буде.

Логично.
Фрезер без фризуре, столари висе врата кухињских елемената... Нутриционисти као по правилу дебели![]()

najgoru frizuru ima frizerto je moja baba uvek govorila najgoru obucu nosi obucar.![]()

opalac mljac mljacodoh, cekaju one moje jadne serpe, pune prasine da u njih stavim sarmu.![]()

opalac mljac mljac![]()

injacew cemo jesti topel sendvice...mljac.
i dobro kakva je moja saher torta?
![]()
9ka..cista 

moras da ga malo bacis na dijetu
al de za novu tople sendvice ybt
di ce ti dusa
ostavi te sarme meni
nece se on ljutiti
9ka..cista
cek 10ka..jel ce sad biti neka sarma gratis![]()

I popovi su najveci gresnici, tako je govorila moja nanaЛогично.
Фрезер без фризуре, столару висе врата кухињских елемената... Нутриционисти као по правилу дебели![]()

To sam ja imala ma starom mixeru još kod mame kad smo mutile. A bilo je baš zgodno, sve sastojke sipaš u dublju uži teglu, ostavis prazno 2 prsta, i samo tim mikserom spustiš do dna i izvučeš i dobiješ punu teglu savršenog majoneza, ako pretekne može da se maže na hleb za sendviče, najleši je.Има моја бака супер наставак на миксер за то. Као штапни али није, као нека четка је, од пластике наравно, али тако као јеж, у круг. И за час буде.
Е, баш то.To sam ja imala ma starom mixeru još kod mame kad smo mutile. A bilo je baš zgodno, sve sastojke sipaš u dublju uži teglu, ostavis prazno 2 prsta, i samo tim mikserom spustiš do dna i izvučeš i dobiješ punu teglu savršenog majoneza, ako pretekne može da se maže na hleb za sendviče, najleši je.
Nisam ni ja. Ne znam da li bi moglo sa štapnim.Е, баш то.
Нисам видела нигде више то.
Za Bozic cu naruciti prasetinu i rostilj, napravicu rusku salatu, ali sta cu sad za Ng?!
Planove mi je poremetilo ono otkazivanje proslave kod sveki.
Na sta god pomislim cini mi se obicno.
Sta ce te vi spremati?
meni s eni sarma ne jede, samo mislim na njih..onako mali slatki i topli ), 2 torte (markiza i ona vocne sa pavlakom i slagom, kupila sma u lidlu mesavinu onog bobicastog voca i imam umesto keksa lidlove gotove kore za tortu
) i alkohola do bola.

Pa nije to lose kod tebe.
Mogla sam lepo ko covek spremati raklet, ali mi je muz razbio mermernu plocu. Dva puta smo ga koristili, a onda ga Godzila ispustio na putu do podruma. Nonsalantno je mlatio kutijom.
I obecao da ce kupiti novi, a jos nije!
pa malo je..pravila sam vise, ali me mrzi nesto. ove godine nisma stavila ni svoj kupus.
ni za bozic necu praviti neki spektakl...sve nesto mislim kolko mi puknemo para na hranu za par dana...a ja sam tokom decembra stavila minival, kupila dva para cizama, kupila srecici poklone. platila taxi da preveze neki ormaric iz ikee za kupatilo onaj zidni sa ogledalom. isla sa marlonom na veceru (to je drugacije nego krkanje kod kuce). kupila jos neke sitnice...eno lampa u ikei u koju sam zaljubljena kupicu je posle ng kosta 1500 dinara....lampa koju cu da volim i uzivam u njoj.
evo dosla sam iz lidla i ode 3 somica...a ja ne kontam sta sam kupila.
https://www.ikea.com/rs/sr/p/knubbig-stona-lampa-cvet-tresnje-bela-00221596/mene zanima ta lampa kako izgleda, treba mi jedna za spavaću sobu...
За Божић сам мислила подварак. Вероватно ће многима бити чудно, али је мени то свечано јело. И лепше од сарме. Уз добар кукурузни хлеб, можда направим кукурузну чесницу. И нашу слатку чесницу, коју не правим као суву питу него залијем као баклаву, не волим ништа што се лепи за зубе. Или жито ако будем лења, са пуно ораха, сувог грожђа потопљеног у рум, цимета и каранфилића. То је доста.
bila je 1500 dinara.Podvarak i belu proju bas volim. To mi je mnogo lepa kombinacija.За Божић сам мислила подварак. Вероватно ће многима бити чудно, али је мени то свечано јело. И лепше од сарме. Уз добар кукурузни хлеб, можда направим кукурузну чесницу. И нашу слатку чесницу, коју не правим као суву питу него залијем као баклаву, не волим ништа што се лепи за зубе. Или жито ако будем лења, са пуно ораха, сувог грожђа потопљеног у рум, цимета и каранфилића. То је доста.