Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мислим да кувају сваки дан јер често када дођем након посла нема. Не купијем га често, али увек погледам, не знам зашто :lol:
Mislim da su se neki bas od tog pasulja iz maxija otrovali ,ne drzi me za rec nego jeste primetili da nemaju dovoljno kasika za svako jelo pa onda mesaju sipajuci redom,mozda se tad pokvari

Od jela gotovih iz Maksija uzmem stvarno vrlo retko, i to belu vešalicu i šareni pirinač. Ili kuvam svakodnevno, ili idemo u kafanu, sada malo ređe, ili idemo u Valter na ćevape, ili uzmem svež roštilj. Stvarno retko uzimamo jela iz radnje. Najviše zato što su loša. Imaju kod mene u kraju kuvaju neki i prodaju jela, ali moji neće da čuju ni za to ni za Mavijan. Mnogo je loše. Mnogo je bitno kako je to što jedeš, i da li je sveže, u svoja smrznuta jela ne sumnjam, u druge sumnjam.
Ništa Đorđe nije pogrešio.

Gde peku meso ima onaj sekac na kom ostaje sve masno i komadici koje samo pokupe ,nikad nisu oprali i sad zamisli svaki dan koliko se bakterija skupi,rukama sece meso pakuje,obrise ih nekom krpom ko automehanicar da je,pita ga 1 za rukavice kaze ne moze u njima da radi,ako tako moze u svetu ja ne znam
Kod mene u jednu vecu prpdavnicu, kad ima budja kao na pecenicu ili tako neko meso uzmu sa truleks krpom brisu, ali u magacin da se ne vidi
Ili kad odes u mesaru pa tamo niko nema one rukavice, uzimaju i pare i meso i krpe, ma fuj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back