електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Kako to hladno mozete da jedete,mislite svaki dan kuvaju nov ne ostaje im danima,da ugreje se u mikrotalasnoj
У чему је проблем, Ђокице?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako to hladno mozete da jedete,mislite svaki dan kuvaju nov ne ostaje im danima,da ugreje se u mikrotalasnoj
Мислим да кувају сваки дан јер често када дођем након посла нема. Не купијем га често, али увек погледам, не знам заштоKako to hladno mozete da jedete,mislite svaki dan kuvaju nov ne ostaje im danima,da ugreje se u mikrotalasnoj
Mislim da su se neki bas od tog pasulja iz maxija otrovali ,ne drzi me za rec nego jeste primetili da nemaju dovoljno kasika za svako jelo pa onda mesaju sipajuci redom,mozda se tad pokvariМислим да кувају сваки дан јер често када дођем након посла нема. Не купијем га често, али увек погледам, не знам зашто![]()
Иди...Mislim da su se neki bas od tog pasulja iz maxija otrovali ,ne drzi me za rec nego jeste primetili da nemaju dovoljno kasika za svako jelo pa onda mesaju sipajuci redom,mozda se tad pokvari
Mislim da su se neki bas od tog pasulja iz maxija otrovali ,ne drzi me za rec nego jeste primetili da nemaju dovoljno kasika za svako jelo pa onda mesaju sipajuci redom,mozda se tad pokvari
Taman da se vratis kuvanju xixiИди...Једино готово што купим хоћеш да ми смучиш
![]()
Xaxa pa ne kuvaju oni tu i na kilo,nego negde u silosima pa raznose po prodajnim mestima,to je tona koju ne mogu tu da staloze,nije bitno kad stigne pasulj nego kad podje xexe
Pa pff gde nesto smisleno tebi moze do mozga da dodje treba ga ukljuciti a ne samo reci daj kilo nek ide zivot
Kod mene u jednu vecu prpdavnicu, kad ima budja kao na pecenicu ili tako neko meso uzmu sa truleks krpom brisu, ali u magacin da se ne vidiGde peku meso ima onaj sekac na kom ostaje sve masno i komadici koje samo pokupe ,nikad nisu oprali i sad zamisli svaki dan koliko se bakterija skupi,rukama sece meso pakuje,obrise ih nekom krpom ko automehanicar da je,pita ga 1 za rukavice kaze ne moze u njima da radi,ako tako moze u svetu ja ne znam
Pada sve po podu naravno da nece baciti ,mislim ne radi svako u trgovini i sa hranom pa bolje da ne znaju nista i ne razmisljaju
Slazem se !jeste i ja zato samo svoju prsutu sa terase jedem
Sir samo od mojih koza priznajem, kad ih pomuzem pa napravim kiselo prste da polizes
Stop kupovnoj hrani!
Pa brate daj sajt da kupujemo otvarajjeste i ja zato samo svoju prsutu sa terase jedem
Sir samo od mojih koza priznajem, kad ih pomuzem pa napravim kiselo prste da polizes
Stop kupovnoj hrani!
Pravim samo male kolicine za porodicu i najblize prijateljePa brate daj sajt da kupujemo otvaraj