Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko je kg mesa kod vas?
Svinjski but 550 dinara, juneći but 850 dinara. Ostalo ne znam, jer ne kupujem. I ovo su cene u lokalnoj mesnici, jer ja nemam mnogo izbora, niti akcija.
Piliće sam naručila utovljene, 180din/kg. U martu su bili 140din/kg. Piletina je skupa, jer malo ima živih pilića za klanje. Proizvođači su jedan ciklus preskočili zbog previsoke cene hrane. Mi smo prošle godine prodali zadnje kukuruze u avgustu po 20din/kg, ove godine od februara nije padao ispod 28 dinara. A skoro dva meseca je bio 30 dinara. O soji da ne pričam. Mi tovimo svinje samo za ličnu upotrebu. Soju za 100kg hrane koju smo prošle godine plaćali 2000,ove godine plaćamo 3000.

Svinjski but 550 dinara, juneći but 850 dinara. Ostalo ne znam, jer ne kupujem. I ovo su cene u lokalnoj mesnici, jer ja nemam mnogo izbora, niti akcija.
Piliće sam naručila utovljene, 180din/kg. U martu su bili 140din/kg. Piletina je skupa, jer malo ima živih pilića za klanje. Proizvođači su jedan ciklus preskočili zbog previsoke cene hrane. Mi smo prošle godine prodali zadnje kukuruze u avgustu po 20din/kg, ove godine od februara nije padao ispod 28 dinara. A skoro dva meseca je bio 30 dinara. O soji da ne pričam. Mi tovimo svinje samo za ličnu upotrebu. Soju za 100kg hrane koju smo prošle godine plaćali 2000,ove godine plaćamo 3000.
to je to
samo sto je ovdje malo jace
svinja 600 kinti, junetina oko 900

Meso kupujem u Našoj kući mesa, junetina je 850, svinjetina ako se ne varam 550, bataci su 400 dinara, file je skoro 700, krilca mislim oko 400, mleveno mešano melje na licu mesta 650. Ne kupujem na drugim mestima jer je loše meso. Nisu ni ovi sjajni, ali se bave time i njihova je klanica, a ono što kupujem je uvek isto.
Inače nemam ni selo, ni pomoć, sve kupujem.
Hrana nije skupa ako se kuva, ali je sada sve poskupelo u prodavnici.
Najskuplje su cigarete, ali je to uživanje koga se odreći neću i tačka.
Imam i ja svoje razloge zašto radim, između ostalog da mogu da priuštim da pušim.
Kad bi mi partner tražio da ostavim, odmah bih ga ostavila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back