86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Купи ујутру у пекари тесто и само обликуј по жељи и испеци. Шта сада...Izgoreo mi kolac.deset puta sam gurala cackalicu,presno.papir je sve vreme od gore.ono kad nece ,nece
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Купи ујутру у пекари тесто и само обликуј по жељи и испеци. Шта сада...Izgoreo mi kolac.deset puta sam gurala cackalicu,presno.papir je sve vreme od gore.ono kad nece ,nece
Ma necu.mojoj mami je bitno da je iz kuce,a ne kupljen.unutra je sigurno dobar,stavljam limunovu koricu i rakijuКупи ујутру у пекари тесто и само обликуј по жељи и испеци. Шта сада...

Moze moze,al kod nas skromno,saran na podvarku,tavce na gravce,ajvar,kolac i zitoАко нас нема, спремамо се за Лединце!
šta fali kolacu ..ja volim kada je rustican a ne da je ispod kalupa izasao pa sve pod konacPogledajte prilog 820024Pokusala sam da ostruzem,al ne ide.ukrasi su haos.ionako kolac secemo u kuci i samo smo nas sestoro
Evo i ja ću početi polako da se spremam, meni dosta samo malo tog šaranaMoze moze,al kod nas skromno,saran na podvarku,tavce na gravce,ajvar,kolac i zito

Возићу те на пак трегеру!Evo i ja ću početi polako da se spremam, meni dosta samo malo tog šarana![]()
Pa gde je to skromno, vidi štq si sve nabrojala...nemam kad da ti pričam idem da se doterujem za LedinceSta si se zapanjila afro?
to sto sam rekla rusticno zaista i mislim tako..Kod mene je sve,plus ja rusticno![]()
Možeš i u gepeku nisam ja probirljivaВозићу те на пак трегеру!

Pa slava je,svi prave deset jelaPa gde je to skromno, vidi štq si sve nabrojala...nemam kad da ti pričam idem da se doterujem za Ledince ❤
Neka je sa srećom Smoki, ja ne slavim i nikad i nisam pa i ne znam baš.Pa slava je,svi prave deset jela
Ne prave, čini ti se. Moja mama će skuvati supu, ja sam joj skuvala sarmu, naručila pečenje i napravila kolače i žito. I biće nas petoro na ručku.Pa slava je,svi prave deset jela
Moze moze,al kod nas skromno,saran na podvarku,tavce na gravce,ajvar,kolac i zito

Ja ni za svoju slavu, kada slavimo sa gostima, ne spremam sto vrsta jela.
Ćorba, sarma, pečenje, kolači i torte. Salata svež kupus.