Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kaze muz na lotou izvucen dobitnik nekog dzipa iz subotice.priznaj da si ga ti izvukla :lol:
Ne igram loto i ne volem džipove. Ovaj moj se jako nervira što vozim punta starog 20 godina izubijanog sa svih strana, ali meni je skroz ok, zamisli da lupam sa džipom ograde, bandere, parkrana kola...em šteta na džipu, em šteta na udaranim stvarima. Ovako, lagano, bez stresa...I najčešće idem biciklom, koji nikad ne zaključavam...takođe na opšte zaprepašćenje mm (ni punta ne zaključavam), a to nikako ne bi valjalo sa džipom. Prevozna sredstva nemaju nikakvu drugu svrhu osim prevoza-za mene.

Ne igram loto i ne volem džipove. Ovaj moj se jako nervira što vozim punta starog 20 godina izubijanog sa svih strana, ali meni je skroz ok, zamisli da lupam sa džipom ograde, bandere, parkrana kola...em šteta na džipu, em šteta na udaranim stvarima. Ovako, lagano, bez stresa...I najčešće idem biciklom, koji nikad ne zaključavam...takođe na opšte zaprepašćenje mm (ni punta ne zaključavam), a to nikako ne bi valjalo sa džipom. Prevozna sredstva nemaju nikakvu drugu svrhu osim prevoza-za mene.
Potpuno te razumem( sve osim kvrcanja auta,za 35 god ih nisam ni ogrebala)
Moj muz svako malo pisne zbog novih kola,a usta ne zaklapa hvaleci ih.strasno zamarajuce

Super ideja,al ne mogu ni tom glazurom ni secerom u prahu,taj kolac treba okretati,svi ga pridrzavaju,ne ide bas da otpada sa njega
pa nece da otpada kad ga samo lagano premazes u tanjem sloju..napravis redju smesu i nema sta da puca, samo ce da ti da sjaj i ublazi razliku u boji na kolacu
to je samo ideja
u svakom slucaju srecna vam slava smoki :heart:
za mene je ovaj dan za citav zivot obelezen na drugi nacin :heart:

PSX_20201219_122047.jpg

slozila i zafrljacila u rernu da se ispece
supa je vec gotova
salatu ce zmu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back