....a sir, a jaja, a ulje...kad za to jedno parce dodas potrposenu struju kao za celu gibanicu, mnogo je prakticnije kupiti jedno parce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....a sir, a jaja, a ulje...kad za to jedno parce dodas potrposenu struju kao za celu gibanicu, mnogo je prakticnije kupiti jedno parce
Мени је нешто неупоредиво лепше куповно а нешто домаће. И увек бирам укус. Нека је мање, скупље али да је фино.ajde bogati ko da nista drugo ne kosta
...pa kosta, al ne mora da kosta ono sto ne mora....meni je to skuplje, a i ne jedem bas cesto gibanicu nisam nesto posebno luda za njom, kao sto ne jedem ni ostala peciva ni iz pekare ni iz moje rerne...namesila sam se, napekla za tri zivota onda kad je to bilo neophodno zbog dece, sada vala za tu i tamo jedno parce ne pada mi na pamet....ajde bogati ko da nista drugo ne kosta
Nemam svoj nacin, niti se secam vise kad sam je pravila. Starog hleba i nemam, ne kupujem beli hleb da mi ostaje, kupujem tost hleb pa kad bas ne znam sta cu napravim topli sendvic i to je to. Ni projice ne mogu od brasna i vode, za sve treba materijala, i to jedem ako napravim danas eventualno sutra, pa zamrznem doduse, ali retko da imam sira u kuci, bar ne tog koji bi cusnula u projice.Јесте практичније купити парче.
Али када правиш како волиш, на свој начин, са више врста сира и више фила, за једну особу је боље направити од старог хлеба. Од два парчета просушеног хлеба исеченог на коцкице може бити у два пута да се једе.
Може се пећи у малој ватросталној или чак као пројице у калупима.
...pa kosta, al ne mora da kosta ono sto ne mora....meni je to skuplje, a i ne jedem bas cesto gibanicu nisam nesto posebno luda za njom, kao sto ne jedem ni ostala peciva ni iz pekare ni iz moje rerne...namesila sam se, napekla za tri zivota onda kad je to bilo neophodno zbog dece, sada vala za tu i tamo jedno parce ne pada mi na pamet....
...ne znam u cemu ovi peku, ali im je gibanica odlicna, kao nekad sto je moja majka pravila....ne zalim jedan jedini dinar za to jedno parce jednom ili dva puta u mesecu, ako odem na Vidikovac.....ja ne volim miris palminog ulja s kojim sad pekari masovno rade
a pite ne jedemo cesto pa bas mogu i napravit
...u mom slucaju to gde se kuzvaju kore je guzvara, ono gde se smotaju kore u stap je pita sa sirom...a ona gde se razvlace ili razvijaju kore je razvijaca....tamo odakle su moji roditelji je sve sto na to lici je guzvara, bilo kako da se napravi....ali im je guzvara i sa bilo cim drugim osim sira...jednostavan narod jednostavno zove svoju hranu...Ja sam mislila da je gibanica pita sa sirom, ali sam onda shvatila da se za gibanicu kore gužvaju. Nego, sad me taj stari hljeb zbunio. Šta vam je u stvari gibanica?

Ja sam mislila da je gibanica pita sa sirom, ali sam onda shvatila da se za gibanicu kore gužvaju. Nego, sad me taj stari hljeb zbunio. Šta vam je u stvari gibanica?

Sad mi je jasno, gibanica je kad se slažu kore. U Bosni sve to zovu pita, i kad se slažu kore i kad se motaju.

ovog puta sam je pravila kao puzice..kupis 200 ili 300 gr.kora i napravis par puzicakako napraviti gibanicu za jednog čoveka, u čemu? il pravim u šerpenji il ne počinjem