27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
Читај и ти мало, ја сам женско.
Друго, деца се позову на колаче, не носи се разредној.
ja to nisam napisao, znaci lupetas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Читај и ти мало, ја сам женско.
Друго, деца се позову на колаче, не носи се разредној.
ja to nisam napisao, znaci lupetas
mi juce stavili jagode na vrh ciz kejka, odneto jutros u skolu, za djake i razrednu, sve se pojelo, deo odnet cak u racunovodstvo
Ко је онда написао: за ђаке и разредну
И ако не умеш да прихватиш зезање, а да не вређаш, вољно си.
i ti nasla s kim da se zezas
samo ignorisi
Какав надрк, не верујем, још ја потрошила смајлија на њега
Него, ова твоја збрчкотина ти не изгледа лоше, не знам колико је кисело, али делује занимљиво, кексасто, шлагасто, јагодичасто...
greota za smajlisuКакав надрк, не верујем, још ја потрошила смајлија на њега
Него, ова твоја збрчкотина ти не изгледа лоше, не знам колико је кисело, али делује занимљиво, кексасто, шлагасто, јагодичасто...
Pa poenta tvojih jagoda bila je nekakva razredna pa jos i racunovodstvone nego cu da povladjujem polupisenim osobama, epitet si sama napisala, pa ga iskoriswti za sebe
ja sam se na temi nadovezao na jagode i sta ste kuvali, ako je neko zaboravio o cemu se radi
Meni je senf tu zasmetao, s kukuruzom nemam problem.Само да није оног кукуруза. Иначе је ок.
Meni je senf tu zasmetao, s kukuruzom nemam problem.
Senf i pavlaka ( sir) nikako ne ide. Kako ga god obrnes.Да. И он је вишак.
Pravila sam nekada tople sendviče u rerni. Natopi se hleb sa malo mleka, preko pavlaka i senf smućkani ili sir i senf (sad ste me podsetile) i neka dobra salama, zapeče se i baš bude extra.
Само да није оног кукуруза. Иначе је ок.
bas dosta pavlake
Моји изгледају овако - хлеб + маслиново уље и бели лук, тврди сир, кечап, босиљак.
Jako je toplo pa sam spremila.Salatu od piletine i makarona.Brzo,ukusno,sito!
300 gr.obarene piletine( uzela sam belo meso,ponekad i batake)150 gr.šargarepe,150 gr.graška,150 gr.kukuruza šećerca(zamrznutog dabome),100 gr. kačkavalja,bilo kojeg,( ponekad stavim sir,kad nemam pri ruci kačkavalj,i bude super)150 gr. makarona, 1 kašičica senfa,400 gr. pavlake,malo soli..
Piletinu iseckam na kockice,obarim na kockice seckanu šargarepu,grašak,kukuruz,i ohladjeno pomešam sa piletinom.U to ubacim kačkavalj (sir )i sve pomešam sa obarenom testeninom.Na kraju umešam ostale dodatke,so,senf i pavlaku.Malo još ostavim u frižider,i hladna salatica može da se klopa.
![]()
Senf i pavlaka ( sir) nikako ne ide. Kako ga god obrnes.
400 гр павлаке је збиља превише.
Претпостављам да се ради о киселој павлаци, тј милераму.