ja kupila zbog kose,svi pricaju kako ima super efekta.meni od toga kosa suva kao slama
...zbog kose kupi ricinosovo ulje u apoteci pa utrljavaj u koren, i bice ti kosa lepa, samo budi strpljiva...i nece opadati provereno....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja kupila zbog kose,svi pricaju kako ima super efekta.meni od toga kosa suva kao slama

makarone sa prezlama i secerom![]()

Napiši recept i mere ako te ne mrzi. To prelivena mlekom bi kod mene znailo litar kao za koh![]()
Najjednostavniji moguci kolac, bez ostataka namirnica i najjeftiniji:
Kora:
Umuti se sneg od 7 belanaca sa 7 kasika secera i u to polako umesa 7 kasika brasna. Izlijes u pleh i peces dok ne dobije boju gornja korica.
Najbolje je peci u plehu iz kog ne moras da je vadis. Nego odmah prelijes sa 2,5-3 dl mleka i izbockas viljuskom da upije.
Fil:
7 zumanaca, 7 kasika secera (ja stavim 7-8 vanil-secera) i 7 kasika brasna kuvas u 0,5 l mleka. Kada se ohladi umutis sa 250 gr putera.
To je osnova sa kojom mozes da eksperimentises kako god. Obicno stavljam sezonsko voce. Ali je lepo i kada se u koru stave mleveni orasi u kombinacji sa bananama naslaganim ispod fila pa preliveno cokoladnom glazurom.

Može da se ne vadi iz pleha u kom se peče, što je još jedna olakšavajuća okolnost. Meni se smeju koleginice, ali je sve to bitno u današnjem užurbanom životu
) one Medene kolačiće i ispali su extra
, nego su mnogo zarazni....ja kupila zbog kose,svi pricaju kako ima super efekta.meni od toga kosa suva kao slama

Kora:
Umuti se sneg od 7 belanaca sa 7 kasika secera i u to polako umesa 7 kasika brasna. Izlijes u pleh i peces dok ne dobije boju gornja korica.
Najbolje je peci u plehu iz kog ne moras da je vadis. Nego odmah prelijes sa 2,5-3 dl mleka i izbockas viljuskom da upije.
Fil:
7 zumanaca, 7 kasika secera (ja stavim 7-8 vanil-secera) i 7 kasika brasna kuvas u 0,5 l mleka. Kada se ohladi umutis sa 250 gr putera.
To je osnova sa kojom mozes da eksperimentises kako god. Obicno stavljam sezonsko voce. Ali je lepo i kada se u koru stave mleveni orasi u kombinacji sa bananama naslaganim ispod fila pa preliveno cokoladnom glazurom.

Pravila kroasane i tortu, roštilj naručili. Bili moji mama i tata, otišli, mogu na miru da forumašim, jer je vreme napolju brrrrrr, a muž naložio CG.
Zaova je još tu, do sutra.

Kora:
Fil:

gde ti je ta radnja proko,mislila sam da nema kod nas?u gomesu ima tako lep mladi beli krompir, mada uvek uzimam crveni, ovaj se topi u ustima
tako da smo vec treci cetvrti dan na maldim krompirima
meso se manje jede, meso da samo ukus krompiru
da, cena je 60 din/kg
meni ni jedno ulje ne odgovara,ne znam sta nisam probala.al mi odgovara kvasac,med i zumance,al je to tecno i tesko je sedeti sa tim na glavi dok ti curi za vrat...zbog kose kupi ricinosovo ulje u apoteci pa utrljavaj u koren, i bice ti kosa lepa, samo budi strpljiva...i nece opadati provereno....
Velikom detetu danas rođendan. Ljubi ga mama.Pravila kroasane i tortu, roštilj naručili. Bili moji mama i tata, otišli, mogu na miru da forumašim, jer je vreme napolju brrrrrr, a muž naložio CG.
Zaova je još tu, do sutra.
![]()
![]()
![]()
![]()

gde ti je ta radnja proko,mislila sam da nema kod nas?