gost 39034
Elita
- Poruka
- 20.782
...istina živa... evo čak i kod nakrivljene elektrike bih opajao paučinu...![]()
paz da te ne zdrma struja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...istina živa... evo čak i kod nakrivljene elektrike bih opajao paučinu...![]()

paz da te ne zdrma struja![]()

kuvala sma DZEM () od jagoda, po prvi put u zivotu, po receptu za debile, znaci koliko jagoda, duplo manje secera i to kuvas jedno dva-tri sata na umerenoj vatri, dok ne ispusti dushu i ne dobije kozistenciju dzema, jelte
nista se bas od konzervansa i tih sranjca ne dodaje
stavititi u vruce tegle, zamotati ono bapski u krpe i ostaviti da prenoci, bla, bla, standardno
ispalo je odlicno, sem sto bih ja manje secera
dokaz moje aktivnosti:
Pogledajte prilog 353001

Подржаћу то једном борбеном:kuvala sma DZEM () od jagoda, po prvi put u zivotu, po receptu za debile, znaci koliko jagoda, duplo manje secera i to kuvas jedno dva-tri sata na umerenoj vatri, dok ne ispusti dushu i ne dobije kozistenciju dzema, jelte
nista se bas od konzervansa i tih sranjca ne dodaje
stavititi u vruce tegle, zamotati ono bapski u krpe i ostaviti da prenoci, bla, bla, standardno
ispalo je odlicno, sem sto bih ja manje secera
dokaz moje aktivnosti:
Pogledajte prilog 353001

Cru, ne znam kako inače spremaš belo meso, ali možeš ga marinirati veče ranije pre pečenja sa raznim nekim začinima i/ili senfom, drastično mu poboljša ukus a nije potrebno bogznašta.. koja kap ulja, malo soli, začin po volji, ev. malo ljute paprike ako voliš, staviš u rernu na pek papir i bude mljac..

. Ima i mlađi i stariji za rendanje na salatu
Od koliko jagoda si spremala? I ja bih, ali neku manju količinu, kao ti ovu sada....još imamo od kajsija od prošle godine.ja jagode mogu samo sveze, ne mogu ni sladoled, slag, nikakvu preradjevinu
i izbegavam belo pilece, kao karon da jedem bez kile pesta i maslina, kapara
a danas sam skuvala puding
bukvalno kao drvo. Bljak.
И те пуњене паприке како си их описао су сасвим веганске, у чему је проблем?Za moju verenicu vegetarijanku punjene paprike (umesto mesa idu sitno seckane gljive i tikvice, a umesto pirinča karfiol i brokoli). Zatvaraju se parčetom krompira umesto parčetom paradajza. Ko god je probao rekao je da je 10 puta bolje od standardne punjene paprike. Nikada nisam konzumirao, ali odlično kuvam. Za mene voće i povrće, standardno, jer sam vegan.
Za moju verenicu vegetarijanku punjene paprike (umesto mesa idu sitno seckane gljive i tikvice, a umesto pirinča karfiol i brokoli). Zatvaraju se parčetom krompira umesto parčetom paradajza. Ko god je probao rekao je da je 10 puta bolje od standardne punjene paprike. Nikada nisam konzumirao, ali odlično kuvam. Za mene voće i povrće, standardno, jer sam vegan.
Za moju verenicu vegetarijanku punjene paprike (umesto mesa idu sitno seckane gljive i tikvice, a umesto pirinča karfiol i brokoli). Zatvaraju se parčetom krompira umesto parčetom paradajza. Ko god je probao rekao je da je 10 puta bolje od standardne punjene paprike. Nikada nisam konzumirao, ali odlično kuvam. Za mene voće i povrće, standardno, jer sam vegan.
ja odoh da ulovim koju pastrmku![]()
И те пуњене паприке како си их описао су сасвим веганске, у чему је проблем?
Ала си се усрећио, у п.м.
zasto karfiol i brokoli umesto pirinca? sta pokupi vodicu od fila?
zasto ne paradajz preko paprike?
A tek od pecenog pileta.bukvalno kao drvo. Bljak.
Ne jedemo ga ni dok je vruce...i ledja se oglodju do poslednje koscice, a belo ostane.
I onda se raspravljamo tri dana ko ce da ga jede da se ne baci...u stilu....jedi ono belo, greota a i nije tako strasno ...ma nemoj, kad si tako pametna jedi ga ti....i slicna "ubedjivanja".
Na kraju ga ja ponesem na posao, kao danas. Tu gutam i ne gledam jer nema nista drugo.
Danas gulas i makarone za moje devojke.
Za mene meso iz gulasa i neka salata.
napravi pastetu u krajnjoj liniji
ako je fino zacinish svi ce je jest bez problema
)
Ала си се усрећио, у п.м.
И те пуњене паприке како си их описао су сасвим веганске, у чему је проблем?