27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
Evo danasnjeg rucka, chicken nuggets i pomfrit iz rerne.
Pojele smo sve. Prasici.
Pogledajte prilog 340300
u srbiji se krastavci gule
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo danasnjeg rucka, chicken nuggets i pomfrit iz rerne.
Pojele smo sve. Prasici.
Pogledajte prilog 340300
Hvala na informaciji za ovo bozanstveno jelo! Volim da zovem to jelom bogova
Mnogo ali mnogo je ukusno! Mislim nema nista ukusnije na svetu od ovoga! Naj naj ukusnije!
Kada jedem to imam osecaj da sam u nekoj palati sta vise u zamku na ivici planine a ja u trpezariji sedim na glavnoj stolici za stolom sa hijadu ljudi a ja onako uzmem prvi zalogaj najbolje hrane!
Okej dosta fantazije xD salim sesamo kazem da je to najlepsi ukus koji sam osetio.. Mozda postoji nesto jos ukusnije tamo negde.. Mada sumnjam!
![]()

Hvala na informaciji za ovo bozanstveno jelo! Volim da zovem to jelom bogova
Mnogo ali mnogo je ukusno! Mislim nema nista ukusnije na svetu od ovoga! Naj naj ukusnije!
Kada jedem to imam osecaj da sam u nekoj palati sta vise u zamku na ivici planine a ja u trpezariji sedim na glavnoj stolici za stolom sa hijadu ljudi a ja onako uzmem prvi zalogaj najbolje hrane!
Okej dosta fantazije xD salim sesamo kazem da je to najlepsi ukus koji sam osetio.. Mozda postoji nesto jos ukusnije tamo negde.. Mada sumnjam!
![]()
)Stvarno?
Vecina ljudi koje ja znam jedu neljustene krastavce. I moja porodica, cela.
Ruku na srce, moja baba je ljustila i solila krastavce tako sto umoci prst u keramicki slanik i namaze krastavac.
A ja trcim i perem na cesmi.
Umrla je i nije shvatila kako mogu da mrzim posoljene krastvace![]()
i uvek bih ih solio bar malo onako da da ukus 
pa kako da jedes sa onom zelenom korom??? ako ćeš sam da praviš onda kupiš podlogu za pizzu i staviš pelat+ origano rendani kačkavalj i rendanu šunku, malo čilija i seck pečuke(po koju)pa preklopiš na pola i pritisneš krajeve vuljuškom da saft ne izadje..namažeš od gore malo pavlakom( može i rendani kačkavalj)i pečeš u zagrejanoj rerni / ako je max temp 300° onda na 250 peci/...pečeno je kada je naraslo i porumenelo dosta. To su KALCONE. A ima i gotove pečene da se kupe(manje posla)
A ako ovo radiš u dubokom ulju(pržiš u fritezi) onda su PANCEROTE
razmišljam se izmedju krompir čorbe, pečenog krompira i ničega...

Ja sam oduvek ljustio krastavcei uvek bih ih solio bar malo onako da da ukus
Prvi put cujem da neko ne ljusti krastavcepa kako da jedes sa onom zelenom korom???
a

Pa lepo zagrizem i zvacem...i ne solim, pod obavezno
I zasto ne jedes pecurke pobogu?

Ne jedem ih iz dva razloga prvi ne volim ukus nesto posebno a drugi I mnogo vazniji to jest presudni zbog toga sto mogu biti opasne![]()

moskva snit za mog slavljenika
![]()
![]()
)) Srecan vam rodjendan 

Znala sam da ces to da kazes.
Jednostavno je, jestive pecuurke nikad nisu otrovne.
A one se prodaju po prodavnicama.
Neces sigurno ici u sumu da ih beres pa da nisi siguran.
A sto se ukisa tice nisu sve iste, treba probati, razlike su velike.
Срећно Влајкану, баш му се све поклопило, и торта, и недеља за славље, а остаје му и занимљив датум да се родио на дан ослобођења Србобрана.moskva snit za mog slavljenika
![]()
![]()

Ja sam zasad probao saminjone uglavnom na pici I uglavnom mi se nisu svidele..
Pecurke kao ziva bica su gljive. Bave se razlaganjem otpadnih materija tipa trula kora od drveta ili neke crkotine.. Naravno ove sa crkotine su otrovneali ima I ovih sto rastu po drvetu I u travi sto su otrovne takodje
medjutim meni nije jasno koje hranjive materije sadrze pecurke? Masti? Proteine? Vitamine? :/
ta pusti ga bar da "zakuva"![]()
Ne brini se za otrovnost pecuraka, samo nemoj sam da ih beres.
A za sastav, evo da ne kucam sve
http://www.dijetaizdravlje.com/ishrana/pecurke-kalorije-nutritivna-vrednost/
ko zna mozda jednog dana pocnem da ih jedem cesce 
ti si mlad, ukusi se menjaju tokom zivota.Zanimnjivo nisam znao da sadrze dosta vaznih stvari
Mada ja sam dosta probirljiv sto se tice ishrane i kad neku hranu omrznem tesko je jedem opet
Sumnjam da cu ikada poceti da jedem pecurke zato sto postoji toliko mnogo drugih izvora hrane koju nemam problem da jedem.
Nije meni problem da jedem pecurke kad ih neko spremi u nekom jelu ali eto kad bi ja spremao izostavio bi ih
Mada opet mi ih je nekako zao zato sto ih ne jedem bez posebnog razlogako zna mozda jednog dana pocnem da ih jedem cesce
![]()
ma ti nas to zekis![]()

mada nisu lose Ne mora da znaci.
Mom bivsem muzu je omiljena hrana bila alpska salama u cosku od belog hleba i slatko mleko.
Moja kuvana hrana se vecinom zaobilazila (citaj bacala)
A odrastao pored majke domacice koja je kuvala sjajno i redovno.
Svega ima na ovom svetu.![]()