Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pečena piletina sa brokolijem i bešamelom...

piletinabeshamel_zpsff4b0995-1.jpg

Dajte mi predloge za moguce varijacije dorucka :D
To bi bio moj najproblematicniji deo dana kada treba da se jede I uvek za dorucak jedem banane :p
Zanimaju me kombinacije hrane za dorucak koje daju dosta energije a lake su za pojesti I spremiti :P
Pocnite od toga sta vi jedete za dorucak :P

Dajte mi predloge za moguce varijacije dorucka :D
To bi bio moj najproblematicniji deo dana kada treba da se jede I uvek za dorucak jedem banane :p
Zanimaju me kombinacije hrane za dorucak koje daju dosta energije a lake su za pojesti I spremiti :P
Pocnite od toga sta vi jedete za dorucak :P

Sta tebi da kazem kad to sto ti kazes da jedes za rucak (tost sendvice sa sirom) ja jedem za dorucak i jos mnogo sto sta.
Zezas nas malo ?

Ali da odgovorim bar nesto.
Danas sam za dorucak pojela kajganu sa malo przene paprike i pecurkama, uz to mlad sir i domaci hleb od mesanog brasna koji sam pravila juce.
Juce szm doruckovala ovsene pahuljice sa seckanim jabukama i jogurtom.
Sutra na poslu cu poneti dva kuvana jaja, kocku sira, jedan krastavac i jogurt i parce domacdg hleba.
I tako.
Sve to daje energije i drzi me lepo do rucka.

Sta tebi da kazem kad to sto ti kazes da jedes za rucak (tost sendvice sa sirom) ja jedem za dorucak i jos mnogo sto sta.
Zezas nas malo ?

Ali da odgovorim bar nesto.
Danas sam za dorucak pojela kajganu sa malo przene paprike i pecurkama, uz to mlad sir i domaci hleb od mesanog brasna koji sam pravila juce.
Juce szm doruckovala ovsene pahuljice sa seckanim jabukama i jogurtom.
Sutra na poslu cu poneti dva kuvana jaja, kocku sira, jedan krastavac i jogurt i parce domacdg hleba.
I tako.
Sve to daje energije i drzi me lepo do rucka.

Ne zezam lol
Interesantno. Svidja mi se predlog kajgane sa sirom I paprikom :)
Kako nosis takvu hranu na posao? Malo je nezgodno jesti to na poslu, treba ti neka viljuska I slobodan sto I tanjir... Ali opet sve zavisi gde radis :D
U cemu si pekla hleb?

Ne zezam lol
Interesantno. Svidja mi se predlog kajgane sa sirom I paprikom :)
Kako nosis takvu hranu na posao? Malo je nezgodno jesti to na poslu, treba ti neka viljuska I slobodan sto I tanjir... Ali opet sve zavisi gde radis :D
U cemu si pekla hleb?

Radim u kancelariji pa mogu. Nema razlike izmedju mog i bureka za dorucak. Mislim potrebni su isti uslovi.
Pekla sam ga u cetvrtastom kalupu vidi se na slici gde je jos nepecen

Da li neko mozda zna ovo jelo?
Ne znam tacno kako se zove da li klacone ili kalicone ili tako nesto nemam pojma..
To se prodavalo pre u onim fornetti prodavnicama.
U pitanju je kao kolac od mesa I neceg sto potseca na paradajz sos mozda vise kao paradajz pire sos.

Ima jako lep ukus nekako fantasticno!

Ako je neko zna o cemu pricam neka mi kaze ime tog jela ili jos bolje recept :D

To o čemu pričaj je preklopljena pizza. Možeš kao nadev da stavljaš sastojke za pizzu, a možeš meso mleveno, piletinu, povrće...

Hvala na informaciji za ovo bozanstveno jelo! Volim da zovem to jelom bogova :D
Mnogo ali mnogo je ukusno! Mislim nema nista ukusnije na svetu od ovoga! Naj naj ukusnije!
Kada jedem to imam osecaj da sam u nekoj palati sta vise u zamku na ivici planine a ja u trpezariji sedim na glavnoj stolici za stolom sa hijadu ljudi a ja onako uzmem prvi zalogaj najbolje hrane!
Okej dosta fantazije xD salim se :D samo kazem da je to najlepsi ukus koji sam osetio.. Mozda postoji nesto jos ukusnije tamo negde.. Mada sumnjam! :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back