- Poruka
- 66.571
Pečena piletina sa brokolijem i bešamelom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pečena piletina sa brokolijem i bešamelom...
![]()
)))
))
))

Dajte mi predloge za moguce varijacije dorucka
To bi bio moj najproblematicniji deo dana kada treba da se jede I uvek za dorucak jedem banane
Zanimaju me kombinacije hrane za dorucak koje daju dosta energije a lake su za pojesti I spremiti
Pocnite od toga sta vi jedete za dorucak![]()
Sta tebi da kazem kad to sto ti kazes da jedes za rucak (tost sendvice sa sirom) ja jedem za dorucak i jos mnogo sto sta.
Zezas nas malo ?
Ali da odgovorim bar nesto.
Danas sam za dorucak pojela kajganu sa malo przene paprike i pecurkama, uz to mlad sir i domaci hleb od mesanog brasna koji sam pravila juce.
Juce szm doruckovala ovsene pahuljice sa seckanim jabukama i jogurtom.
Sutra na poslu cu poneti dva kuvana jaja, kocku sira, jedan krastavac i jogurt i parce domacdg hleba.
I tako.
Sve to daje energije i drzi me lepo do rucka.

Ne zezam lol
Interesantno. Svidja mi se predlog kajgane sa sirom I paprikom
Kako nosis takvu hranu na posao? Malo je nezgodno jesti to na poslu, treba ti neka viljuska I slobodan sto I tanjir... Ali opet sve zavisi gde radis
U cemu si pekla hleb?
Radim u kancelariji pa mogu. Nema razlike izmedju mog i bureka za dorucak. Mislim potrebni su isti uslovi.
Pekla sam ga u cetvrtastom kalupu vidi se na slici gde je jos nepecen
Koliko ti treba vremena da spremis takav dorucak?

Ne racunajuci hleb, ovaj sa kajganom oko 20 minuta, za kuvana jaja 7- 10 minuta. Ostalo se samo ponese, jos 5 minuta dok sve spakujem, ako bas hoces precizno![]()
To o čemu pričaj je preklopljena pizza. Možeš kao nadev da stavljaš sastojke za pizzu, a možeš meso mleveno, piletinu, povrće...

To o čemu pričaj je preklopljena pizza. Možeš kao nadev da stavljaš sastojke za pizzu, a možeš meso mleveno, piletinu, povrće...

Evo danasnjeg rucka, chicken nuggets i pomfrit iz rerne.
Pojele smo sve. Prasici.
Pogledajte prilog 340300

.
.
.

Evo danasnjeg rucka, chicken nuggets i pomfrit iz rerne.
Pojele smo sve. Prasici.
Pogledajte prilog 340300