Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
Danas pravim picu po zelji ukucana...ni ja nemam nista protiv. 
Ne mogu ni da se setim kad sam je pravila poslednji put

Ne mogu ni da se setim kad sam je pravila poslednji put
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

o boze, opet elektika i njena pametovanja
zar vredi ista i komentarisati...
za ljubitelje pravih torti na meniju danas je i Grcka torta
a sutra mojom rukom pravljena Moskva, msm valjda je ok, ipak je ananas iz konzerve, nije domaci![]()

.
.Vasina je kraljica i carica svih torti, jako zahtevna i komplikovana, ali je to za mene najvece konditorsko dostignuce.Моја мама је за моје рођендане правила васину и воћну са шлагом.
Ја сам наручивала из хотела "Москва", пошто нисам вична мешењу.
Vasina je kraljica i carica svih torti, jako zahtevna i komplikovana, ali je to za mene najvece konditorsko dostignuce.
Tu i tamo sam je i sama pravila, uvek sam bila " uzbudjena" zbog onih belanaca, nekada i nisu bili kako treba, ali
je prolazilo.
Meni je neshvatljivo da neko koristi nutelu , pa i shlag iz kesica, to je za mene sviranje qrtzu.
Ma zayebu me ta belanca kuvana na pari, tu se mora biti jako obazriv.cini ti se
ako sam je ja u stanju napravit onda moze svako
al jeste jedna od najboljih torti ikad i meni najdraza

, pa i shlag iz kesica.
Ma zayebu me ta belanca kuvana na pari, tu se mora biti jako obazriv.
A jeste stvarno vrh.
Imam nekih desetak predloga kako to raditi pa se uvek nesto uzbudim i ne znam kome carstvu da se priklonim![]()
Ma zayebu me ta belanca kuvana na pari, tu se mora biti jako obazriv.
A jeste stvarno vrh.
Imam nekih desetak predloga kako to raditi pa se uvek nesto uzbudim i ne znam kome carstvu da se priklonim![]()
cini ti se
ako sam je ja u stanju napravit onda moze svako
al jeste jedna od najboljih torti ikad i meni najdraza

Vasina je kraljica i carica svih torti, jako zahtevna i komplikovana, ali je to za mene najvece konditorsko dostignuce.
Tu i tamo sam je i sama pravila, uvek sam bila " uzbudjena" zbog onih belanaca, nekada i nisu bili kako treba, ali
je prolazilo.
Meni je neshvatljivo da neko koristi nutelu , pa i shlag iz kesica, to je za mene sviranje qrtzu.

Pa prokuvaj malo jaja na pari. Ne skodi torti veruj mi.volim ja i markizu sa rumom, sad kada zahladi opet cu da ugrozavam i svoj i tudje zivote zivim jajima.
- - - - - - - - - -
volim ih zato sto su sma krem od torti. markiza oblozena samo piskotama okolo, vasina jedna kora i fil odozgo.
dajte proveren recept za Jaffa kolac, Jaffa kocke, sta god![]()

Jesam li ja jedina koja ne voli Vasinu tortu?
Reforma je zakon
Elem, ja se spremam da mesim sebi hleb od mesanog brasna sa semenkama, ali nikako da se odlucim da li cu sa kvascem ili bez.
Generalno mi je svejedno jer ovi moji ne jedu nijedan. Samo beli kupovni.
Bice verovatno sa kvascem jer sam ga nacela za testo za picu, a ne bih da zamrzavam ostatak.
To je čudo jedno kako ja ne umem da napravim ta testa sa uljem unutra.